Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Rentzi:
Bine ai venit Doriana in grupul Singles Camp.
Pentru a fi mai usor ai putea sa incepi cu excursii mai apropiate de casa ca de exemplu "Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie", cu aceasta ocazie poti avea un prim contact cu grupul si o vei putea cunoaste pe Lidia, ghidul nostru zonal din Iasi (eventual si pe Wonderland) care te poate indruma.
Sau "Vrancea spectaculoasa in 3 zile de vis 9 - 11 iunie 2017".
Pentru excursii la distante mai mari poti opta sa mergi independent de grup cu trenul, autocarul sau cu ce iti convine tie pana la destinatie sau pana aproape de destinatie cu eventual aranjament de preluare de acolo.
Exista medicamente care pot ajuta foarte mult daca nu la rezolvarea macar la atenuarea problemei. Daca situatia este farte neplacuta un consult neurologic si ORL este necesar.
In final iti urez sa te bucuri de cat mai multe excursii in cadrul Singles Camp.
wonderland:
Doriana, bine ai venit. Rentzi ti-a dat deja niste sfaturi bune.
Plus ca se pare ca are un glob de cristal unde vede ca s-ar putea sa ne si cunoastem :giggle:
Oricum, va trebui sa te decizi repede. Mai sunt putine excursii in care mai poti prinde un loc. :faint:
:offtopic:Salutare, Rentzi, tu pe unde mai bantui?
Rentzi:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 06 Mai 2017, 08:45 ---Doriana, bine ai venit. Rentzi ti-a dat deja niste sfaturi bune.
:offtopic: Salutare, Rentzi, tu pe unde mai bantui?
--- Terminare citat ---
O zi frumoasa Wonderland!
De Luni o sa bantui prin Sicilia... Prin tara mai putin, mai ales prin munti...
wonderland:
:oops: :oops: :offtopic: Drum bun, vreme frumoasa, ca bucurie si locuri incantatoare sigur vor fi. Grija la Etna!
simona liliana:
Bun?,sunt Simona..nu am participat înc? la nici o excursie organizata de singlecamp, de?i îmi doresc foarte mult , va urm?resc cu mult interes ?i în curând voi participa cu mare drag
Sunt din Craiova ?i as vrea sa ?tiu dac? pot contacta pe cineva din acela?i ora? sau din împrejurimi pt eventuale deplas?ri.
Mul?umesc echipei singlecamp pt acest proiect.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă