Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (613/933) > >>

DanaP:
Nu sunt o persoana singura , am o multime de prieteni , cunostinte , colaboratori.Dar cu toate astea ceva imi lipsea.Dorinta mea de a cunoaste oameni noi, de a calatori intr-o alta formula, de a ma bucura de o anume libertate inteleasa doar de mine, de a fi eu , de a fi din nou copil uneori ( vezi carnaval ) .Asta am gasit in acest Grup , posibilitatea de a ma exprima liber (asa cum nu o pot face daca as avea un partener), cum nu o po tface daca as fi cu ai mei copii, cum nu o pot face daca as fi cu ai mei colegi de servici. In oricare din situatii ar fi probleme de felul : oare parul imi sta bine, oare nu am spus o gluma prea decoltata, oare nu am procedat bine in situatia X.Sa poti sa te lasi coplesit de frumusetea ce te inconjoara , sa poti sa uiti pentru o vreme de toate problemele cotidiene, sa poti sa oferi din experienta ta altora, sa poti sa impartasesti din experienta altora, sunt o mica parte din motivele pentru care multumesc lui Singles Camp , si multumesc pe aceasta cale prietenei mele care mi-a vorbit despre acest Grup.

almi_gabi:
carmenth, DanaP, bine ati venit ! 

CrissCriss:
Carmen si Dana, bun venit, sunt sigura ca nu veti regreta inscrierea in marea familie SC. :)

mihaela comisel:
Buna ziua,

Sunt Mihaela si doresc sa fiu un membru activ al acestei comunitati.
Imi plac calatoriile, oamenii, imi place sa socializez si sa stabilesc legaturi care
sa dureze. Sunt multe locuri din tara noastra care merita vizitate si ma
bucur ca acest grup poate sa o faca.

ave caesar:
Bun venit, Mihaela,
dupa cum te-ai prezentat (membru activ, socializare, legaturi durabile) si daca o tii tot asa, o sa fii un membru de incredere al Singles Camp.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă