Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (612/933) > >>

kingleonidas:
Salutare tuturor,
Cristi din Ploie?ti, proasp?t înscris.
Exist? un grup în zon?? A? vrea s? m? al?tur...
Excelent? idee pentru cei single! :)

admin:
Gata, avem si un rege intre noi! :) Bine ai venit Cristi!

Bine ati venit si celorlalti inscrisi Daniela D, ANAANA, Dorin (SC nu este o afacere  ???, asa ca nu se pune problema de franciza , iar chestia cu filiale am explicat-o de nenumarate ori pe aici... :)), Ciupercuta, GiaL!

Folosesc prilejul de a relua partea asta cu cluburi filiale, entitati sau comunitati locale, regionale...Imi scrie o gramada de lume, ma contacteaza pe Email, pe facebook, cu propunerea de a deschide un club Singles Camp in orasul x, y, z...Vad de asemenea incercarile entuziaste a multora de a copia la scara locala sau regionala modelul Singles Camp, desi by the way nu este legal... ??? si realizez cata risipa de energie fac. Nu vreau sa-i descurajez, dar nici nu-mi pierd timpul explicand ca nu este suficient sa bagi la apa un model macro ca sa obtii unul in miniatura sa se potriveasca cu masura ta...

Inainte de a lansa acest concept, am lucrat, am citit, am organizat, am incercat sa anticipez fiecare caramida de care am nevoie sa construiesc acest proiect. Doar cand am simtit ca pot, ca sunt pregatit, ca am toate informatiile, ca stiu aproximativ ce o sa urmeze, atunci am deschis portile. M-au surprins si pe mine multe lucruri, n-am stiut ca dezvoltarea va fi atat de rapida, am incercat de mai multe ori sa franez, sa pot reanaliza, dar totusi am stiut ce se va intampla, am fost pregatit. Si logistic si turistic si organizatoric.

Si succesul sta in oameni, nu in model, cred ca toti scapa din vedere lucrul acesta. Am multumit cred de sute de ori primilor 25 ca au dat tiparul, profilul pe care apoi am dezvoltat. Important a fost ca era asemanator cu al meu, asa ca mi-a fost usor sa determin ce place si ce nu, ce se doreste, care sunt asteptarile. M-am pus eu de zeci de ori in situatie si am judecat invers...

Pe plan local nu poti obtine si nu poti organiza aproape nimic din ce reusim noi in Singles Camp. In termeni logistici s-ar spune "nu ai masa critica necesara"...

Am prezentat modelul Singles Camp Romania la doua congrese de turism si toti m-au felicitat. Exista forme de turism solo sau single peste tot in lume, dar nu functioneaza in forma pe care am dezvoltat-o eu in Romania, O sa aveti cu siguranta prilejul sa vedeti si altii cum organizeaza pentru ca am de mai multa vreme in minte sa incep o colaborare. Am sperat-o anul trecut cu cei din Franta, dar am dat de...francezi. Asa ca tinta mea este Germania si in special Anglia. Nu va spun mai multe, pentru ca nu vreau sa anticipez gratuit. Pana una alta lucrez la proiectul cu copiii, acesta va fi urmatorul...

Del:
Regret ca nu s-a concretizat actiunea cu Franta, suna destul de bine. Ma si vedeam conversand en francais si legand prietenii cu confratii nostri  de ginta latina :box: :giggle:. Asteptam alte ocazii   :(

Rentzi:
Mie mi-au facut impresia ca, desi vorbesc o limba romanica, se cred mai degraba germanici....  :crazy2:

carmenth:
La Multi Ani tuturor,de curind m-am inscris si eu in acest grup.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă