Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
cristinabotea:
Buna ziua si bine v-am gasit .. Cu emotia primului mesaj ma prezint . Ma numesc Cristina si am 42 de ani. Sunt single de 6 luni .. Ca sa raspund si urmatorului topic (De ce suntem single) - momentan nu m-am dumirit de ce sunt single dar probabil intr-un viitor apropiat voi afla ..
M-am inscris in iunie pe site-ul SC, dar am avut emotii sa devin "membru" adevarat al comunitatii. M-am tot "invartit " pana sa ma inscriu la un eveniment SC, dar acum o saptamana am facut primul pas - m-am inscris in prima excursie .. Si da, acum pot sa strig:sunt single si supravietuiesc foarte bine in pielea unui "single, si voi supravietui atat cat imi va fi dat :)
Astept cu nerabdare sa va intalnesc, sa va cunosc si sa devenim prieteni.
O seara buna!
wonderland:
Bun venit, Mihaela si Cristina!
--- Citat din: cristinabotea din Sâmbătă, 13 August 2016, 18:59 ---dar acum o saptamana am facut primul pas - m-am inscris in prima excursie ..
--- Terminare citat ---
nu uita sa anunti participarea ta si pe topicul excursiei alese de tine. acolo vei cunoaste, virtual la inceput, pe cei cu care vei petrece prima experienta de calator single in grup :giggle: si vei afla informatii utile. :thumbup:
Cali58:
:oops:am nimerit... sunt incantata ca deocamdata am gasit virtual alti prieteni...singuri dar ,totusi singuratatea mea zic eu e si o forma de refugiu..
ei am inceput aiurea.....deci ma prezint- ma numesc Caliopi sunt doamna- ca mereu sunt confundata din cauza numelui si prenumelui meu-.am 5 si multi ani...si sunt singura de cred multi ani si ma bucur de descoperirea facuta, adica a cestui loc,multumesc!
Esenta:
Bun g?sit!
M? bucur mult c? exista?i ?i v? doresc mult succes în tot ce întreprinde?i :)!
În speran?a c? ne vom ?i întâlni în realitate din când în când v? trimit cele mai bune gânduri! :applause:
Belu Elena:
:)Bine v-am gasit!Numele meu este Elena,am 46 de ani si sunt din Buzau.Salut aceasta initiativa de intilnire a celor singuri!..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă