Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
AdinaS:
Buna seara,
Am venit pe site-ul dvs la recomandarea unei prietene, privind idei de vacanta. M-ar tenta excursia in Piatra Craiului... dar prognoza meteo arata ploi in aceea perioada...
Sper ca mai am cateva zile sa ma hotarasc, atat timp cat mai sunt locuri libere. Sunt din Bucuresti, am 41 de ani si conditia fizica asa-si-asa :-)
Multumesc ca m-ati primit in grup!
Adina
wonderland:
Bun venit voua, celor nou intrati! :)
--- Citat din: AdinaS din Miercuri, 10 August 2016, 20:22 ---M-ar tenta excursia in Piatra Craiului... dar prognoza meteo arata ploi in aceea perioada...
Sper ca mai am cateva zile sa ma hotarasc, atat timp cat mai sunt locuri libere. Sunt din Bucuresti, am 41 de ani si conditia fizica asa-si-asa :-)
--- Terminare citat ---
AdinaS, astfel de intrebari, anunturi e bine sa le postezi pe topicul excursiei, acolo unde afli toate informatiile de care ai nevoie.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2211.msg119474.html#new
Oricum, pe site vad ca scrie: "In urma unei renuntari s-a eliberat un loc in cam dbl la femei .Va rog sa va adresati direct agentiei"
Despre prognoza, nu mi-as face griji. Se spune ca Gigi aranjeaza inclusiv sa fie vreme buna :) :angel:
Ma rog, ia in calcul si ca prognozele se schimba. Eu ma uit pe accuweather, dar si acolo sunt relevante cele mai apropiate de data plecarii. Succes!
eleniki:
Salut tuturor. Nu sunt nou intrata in Singles, dar abia acum am intrat pe forum. Abia astept sa-i reintalnesc pe cei care vor merge, si de asta data, in tara Luanei. Spor in toate!
almi_gabi:
Salut ! Bine ai venit si in "virtual" !!! ;)
Mihaelamika:
Buna! Sunt Mihaela, sunt din Slatina, am 39 de ani. Mi-a placut conceptul si mi-a zis, hai sa ma inscriu asa ca, iata-ma. Bine v-am gasit!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă