Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (536/933) > >>

admin:
Azi am sa postez pe topic-ul de Scroviste, partea de grupaj auto. Aici suntem la alt subiect.... ??? ::)

Sandral:
Buna seara tuturor,

Sunt membra noua a grupului. Conceptul Singles camp mi se pare o idee excelenta. Cum iubesc mult natura si drumetiile montane, abia astept sa ne intalnim in excursiile din Ceahlau si Fagaras (la cea din Apuseni nu mai sunt locuri libere  :(
Fiind din Bucuresti, as sugera si organizarea unor ture scurte de weekend (Sa, Du), in Bucegi si Piatra Craiului. Am vazut ca sunteti multi fani  excursii montane. Poate in viitor se vor organiza si ture in afara, in Alpii austrieci sau elvetieni.
O saptamana excelenta va doresc, Raluca

admin:
Buna dimineata Sandral si bine ai venit! Ma bucur sa mai avem inca un montagnard printre noi!  :)
Referitor la propuneri, ture de o zi in zona apropiata Bucurestiului - nu intra prea curand in calcule pt ca ideea este sa ofer posibilitatea socializarii, ori pt asta e nevoie macar de o noapte de cazare...Un spatiu intimizat in care sa fim doar noi, o petrecere de seara... :dance:
Am in plan sa organizez ceva si afara, mai ales ca Lidia are experienta altor munti. Ramane sa vad daca sunt amatori...

anca ionescu:
Buna!
Eu nu sunt noua aici, si totusi sunt, pentru ca nu am participat pana acum la nici o actiune... Atat de mult m-a incantat vacanta-circuit Napoli, Amalfi, Ischia,  ca m-am hotarat aproape pe loc si am rezervat si platit in aceeasi zi! asta cred ca am facut-o ca nu cumva sa ma razgandesc  :D...as dori sa stiu daca mai este cineva ca mine, nu nehotarat :),  nou venit sau mai bine zis, nou participant. Si daca m-ar baga si pe mine in seama din cei vechi, as fi foarte fericita!

Dana Caragea:
Bine ai venit Anca! Si eu merg in excursie in Italia si abia astept sa vina luna mai! Ciao!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă