Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
almi_gabi:
Bine ai venit Ioana. :)
Participarea la intalnirea de la Scroviste nu este o conditie pentru a participa la alte actiuni. Te poti inscrie la alta excursie si sa te bucuri de atmosfera frumoasa de acolo.
rose:
Buna ziua , bine v-am gasit , sunt o persoana destul de activa(mai ales pt varsta mea-cum spun colegii) ,sper sa ma imi gasesc prieteni alaturi de care sa-mi petrec timpul liber in mod placut :).Inca nu m-am prins cum functioneaza exact tot site-ul ,dar o sa invat .Multumesc de intelegere. :dance:
raz:
Bine v-am gasit .
Sunt Razvan si sunt proaspat intrat . Vin si eu la Scroviste si am locuri libere in masina .
E bine de mentionat ca vin din Bucuresti .
wonderland:
Bine ati venit rose, raz.
Rose - zici de site, unde se fac rezervarile sau de forum? Cum spuneai, daca ai un pic de timp, inveti. Dar e ok sa ceri si ajutorul, ca sa inveti mai repede.
Razvan, astfel de oferte ajung la tinta doar pe topicul cu actiunea. Sunt persoane care intra doar sa vada informatiile si noutatile de la excursiile la care s-au inscris.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2260.msg117257.html#msg117257
roxanas:
Buna Razvan,
Ma intereseaza disponibilitatea de locuri din masina ta, pentru Scrovistea? Cum procedam? Cum te contactez?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă