Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
liancar:
Buna,
Sunt Anca. 41 ani, inginer / manager. am descoperit single camp din intamplare luna trecuta, in cautare de grupuri de oameni exact pe calapodul impus de Gigi, pentru orice fel de activitati de socializare, sport, comunicare, petrecere a timpului liber, buna dispozitie. Am vrut neaparat sa particip la evenimentul de la Fundata, unde m-am inscris, insa din cauza modificarii datei a trebuit sa anulez. Probabil voi merge la festivalul Lolelor la Sibiel. Am nelinisti, ca toti incepatorii (asa cum am dedus din discutiile voastre referitoare la asta de pe forum) insa sunt o fire optimista si curajoasa, asa ca probabil o sa am posibilitatea sa verific live cum stau lucrurile cu voi in realitate. :)
wonderland:
Salutare, lianacar.. Nu stiu de ce, imi pari o tipa hotarata, care stie ce vrea!
Te asteptam cu impresii dupa prima iesire. Si, neaparat sa ne impartasesti si nelinistile pe topicul cu pricina!
Succes!
Ralu_TM:
Buna seara si bine v-am gasit.
Ma numesc Raluca, am 35 de ani si sunt din Timisoara.
Stiu de SC de ceva vreme dar doua excursii de anul acesta m-au determinat sa ma alatur voua: Irlanda si Maroc. Sper sa reusesc sa particip cel putin la una din cele doua. :)
buburuza17:
Salut, sunt Andreea din Galati. Am 38 ani, sunt medic si un pic psiholog. Mi-a placut conceptul Singlescamp si atmosfera din mesaje. M-am decis sa incerc, conditiile fiind intrunite si favorabile. Abia astept! :yeah:
wonderland:
Bine ati venit! Sa aveti calatorii pe placul inimii voastre!
Buburuza, daca nu ma insel, tocmai isi ia zborul spre partia de schi! Vreme propice si distractie maxima!:dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă