Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (525/933) > >>

genetic:
Salut tuturor si "La multi ani!"
Sunt nou venit in comunitate. Locuiesc in Bucuresti, am 37 de ani si sunt IT-st  ;D (am vazut ca sunt mai multi IT-sti aici).
Am incercat sa ma inscriu la 2 iesiri ("Pasi in zapada" si "Apuseni"), dar nu sunt prea lamurit, asa ca nu am platit inca nimic. Spre sa nu fie repercusiuni daca nu confirm la timp sau macar sa se faca exceptii pt cei nou veniti care nu stiu regulile.
Sunt pasionat de munte si incerc sa ajung cat mai des pe trasee. Daca sunt doritori din Bucuresti ne putem organiza si merge impreuna. Altfel, sper sa cunosc cat mai multi oameni la evenimentele organizate de agentie!

wonderland:
Salutare si bine ai venit. De curiozitate, cum ti-ai dat seama ca sunt multi IT-isti pe aici? ::)

--- Citat din: genetic din Marți, 05 Ianuarie 2016, 17:33 ---Am incercat sa ma inscriu la 2 iesiri ("Pasi in zapada" si "Apuseni"), dar nu sunt prea lamurit...

--- Terminare citat ---

Nici eu nu-s prea lămurită ce înseamnă că ai încercat? Există un singur mod de a te inscrie - pe site, prin completarea formularului de rezervare din dreptul fiecarei excursii.

--- Citat din: genetic din Marți, 05 Ianuarie 2016, 17:33 ---
... asa ca nu am platit inca nimic. Spre sa nu fie repercusiuni daca nu confirm la timp sau macar sa se faca exceptii pt cei nou veniti care nu stiu regulile.

--- Terminare citat ---

Nu se face nicio exceptie. Nu exista repercursiuni ;D dar regula e simpla, daca te-ai inscris si ai primit email de la agentie, platesti in termenele precizate sau ai ratat inscrierea.

Nu o spun eu, ci organizatorul si admin-ul acestui proiect minunat - Singles Camp.

Asa ca recomandarea mea e sa nu te inscrii asa la intamplare sau la impuls. E un start gresit.  Ia-ti timp, citeste regulamentul, familiarizeaza-te cu forumul și...enjoy!

--- Citat ---nu intarziati cu ratele, pt ca pierdeti rezervarea
--- Terminare citat ---

http://www.singlescamp.ro/cum-va-inscrieti-in-excursia-sau-vacanta-dorita/

Elart:
Salutare tuturor celor vechi si noi! M-am inscris in acest grup acum cateva zile si sunt incantata de ceea ce se organizeaza aici. Felicitari initiatorului! Ma numesc Mihaela Ionescu, insa toti prietenii imi spun Ela si sunt cunoscuta ca Ela Ionescu, artist plastic. Sunt din Sibiu si as fi interesata, pentru inceput, de iesirile in week-end din jurul Sibiului. Inca nu cunosc procedurile, se pare ca trebuie sa intru mereu pe forum, nu? Nu exista undeva prezentati toti membrii, fiecare cu profilul lui ? Poate exista asa ceva si nu stiu eu ... Chiar daca nu stiu inca cine sunteti si cati sunteti, imi pare bine sa va cunosc!

wonderland:
Salutare Elart si bine ai venit. O sa incerc sa-ti raspund eu, de la coada la cap:

1. Nu exista un loc unde sa fie prezentati membrii. Nu exista posibilitatea de comunicare in privat. Gigi, initiatorul acestui grup, doreste sa incurajeze socializarea in mediul real. Forumul e pentru informare, organizare si un minim de socializare care sa faciliteze cunoasterea prealabila a participantilor la excursii .

2. Prima pagina a forumului, in home,  e ca un fel de...cuprins, te orienteaza asupra continutului. Daca nu te descurci, mai striga o data dupa ajutor si revin cu detalii.

3. Excursiile sunt prezentate pe forum la Excursii Singles Camp si Excursii Single Travel dar si pe site, acolo unde se fac si rezervarile
http://www.singlescamp.ro/evenimente/
(siteul si forumul sunt interconectate)

4. In jurul Sibiului...sunt organizate cateva evenimente de mare succes: Carnaval (in martie), Sarbatoarea recoltei (septembrie), Prieteni noi de sarbatori.
Chiar la sfarsitul lui ianuarie ai Pasi in zapada si Festivalul Lolelor
http://www.singlescamp.ro/eveniment/pasi-in-zapada-festivalul-lolelor-29-31-ianuarie-2016/

Chiar daca nu e in jurul Sibiului, nu stiu de ce, ;) cred eu asa ca te-ar atrage si o actiune noua, care va avea loc pe 22-24 ianuarie.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/povesti-la-semineu-fundata-15-17-ianuarie-2016/

4. Nu e obligatoriu,  sa intri tot timpul pe forum, daca nu te-ai inscris in vreo actiune. Atunci este nevoie sa urmaresti pentru ca doar asa poti obtine informatii necesare si poti intra in contact virtual cu viitorii colegi de...actiune.  ;D

Daca te intereseaza un topic si vrei sa fii sigura ca nu ratezi vreo informatie/interventie poti sa te abonezi, cu butonul Notify.

Iti urez calatorii frumoase!

PS - daca mi-a scapat ceva, rog pe ceilalti sa mai completeze. 

Elart:
Multumesc pentru raspuns, Wonderland!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă