Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (523/933) > >>

anda.o:

--- Citat din: valipetre din Luni, 07 Decembrie 2015, 00:55 ---Multumesc de incurajare, Anda. Nu de ce oameni o sa intalnesc ma temeam, in principiu ma adaptez cam la orice, ci daca apuc sa ii intalnesc, daca nu e vreun "fishing site" care ma pune sa depun bani si apoi  |o In sfarsit, vom vedea! Cum spun unii, ''Cu Dumnezeu inainte''!  O0 :worthy: :worship: :thumbup:

--- Terminare citat ---

Hai sa iti risipim putin temerile  ;)
Pentru un "fishing site" suntem cam multi cei care intram pe aici si scriem cate ceva.... plus ca e plin de poze de la actiunile trecute si te asigur ca sunt poze cu oameni reali!!!  ;D , uite un exemplu: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2043.150.html

:thumbup: nu o sa iti para rau!

krondia:
Uff, trăim într-o lume în care parcă ne e frică şi de umbra noastră, ne temem prea mult în loc să ne bucurăm, pur şi simplu de lucrurile bune care mai există...
Şi eu sunt o fire precaută dar când am descoperit SC în primăvară nu am avut nicio îndoială, e suficient să frunzăreşti puţin forumul sau pagina de facebook.

Claudia M:
Buna si bine v-am gasit!
Sunt Claudia, am 38 de ani si sunt din Sibiu. Am aflat de voi si sper ca ma primiti si pe mine  :)

Misona:
Bine ai venit Claudia!
Cand o sa poti sa vii la prima actiune live, vei vedea ca aici e un grup de prieteni, de oameni faini si inimosi care petrec minunat impreuna!
Sa fi sigura ca nu vei regreta :)

Claudia M:
Multumesc Misona!
Sper sa ne vedem curand. Am intrat aici cam tarziu, as fi venit la prima actiune de revelion. Am vazut pe site ca nu mai sunt locuri...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă