Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (524/933) > >>

Forintz:
Bunaseara .....nick-name meu este Forintz m-am inscris pe 01.12.2015 si am participat deja la o excursie  ,,Prieteni noi de sarbatori              04-06 decembrie 2015" unde totul a fost extraordinar, am fost un grup care s-a cunoscut si distrat impreuna, acum ne simtim deja bine impreuna, vrem sa ne reintalnim, chiar doresc sa-salut pe toti,         

Mokika:
Forintz, mă bucur ca  te-ai simțit bine în compania prietenilor SC. Îți urez bun venit șiiiii. .. sa-mi fie cu iertare dar după nick n-am habar cine ești.  😒😃

Forintz:
Buna Mokika, sa stii ca eu chiar te cunosc ! si  chiar imi spuneam ca am  comunicat cam putin cu tine ! am fost impreuna la Bruno in masina, m-ati  adus pana la Sibiu! sper sa nu gresesc .....oricum imi face placer ca te-am cunoscut si sper sa ne revedem la una din actiunile viitoare! din pacate am inteles ca la revelion aispus pas ...cu drag pupik,  Forintz!  :food:

Mokika:
Nu greșești.  Intr-adevăr, am mers împreună pana la Sibiu.  Acum te-am reperat.  E mai greu cu nick name-ul. Am reușit sa rețin maxim 4 persoane cu numele real.
La revelion, nu vin. Deși mi-ar fi plăcut f mult. Sigur ne vom revedea la alte acțiuni. 

Forintz:
   OK Mokika ...e bine ca te-ai lamurit. Vorbim si ramane mai stabilim pe aici sper ca ai vazut ca vor sa faca un ,, remake ,, a ceea ce a fost la Sibiel ...undeva pe la Cluj! admin Gigi a promis ca la costuri minime....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă