Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (477/933) > >>

crstn:
Buna seara! Ma bucur sa va cunosc si sa intru in comunitate !  *|*

ella:

--- Citat din: Gica din Luni, 26 Ianuarie 2015, 21:02 ---

Buna seara ella,multumesc si tie!Sper sa nu fiu luata drept cicalitoare.poate si faptul ca sunt incepatoare in comunicarea pe Forum,a dus la nedumerirea mea .Sper ca de acum inainte  lucrurile sa decurga simplu si frumos.O seara placuta!

--- Terminare citat ---
Nu ai de ce sa-mi multumesti, inainte erau foarte multi dintre cei vechi care ii intampinau pe cei noi. Acum nu stiu ce se intampla...E normal sa te simti putin ciudat cand nu-ti raspunde nimeni, dar, chiar daca se intampla acest lucru , sunt destul de multi cei care citesc forumul insa nu se incumeta sa scrie.Deci, nu-ti face griji! Tu scrie tot ce consideri ca trebuie sa spui!

ella:

--- Citat din: crstn din Marți, 27 Ianuarie 2015, 23:26 ---Buna seara! Ma bucur sa va cunosc si sa intru in comunitate !  *|*

--- Terminare citat ---
Bine ai venit! :)

cris_gl:
ai dreptate ella , nu stiu de ce  multi nu au curajul sa comunice . Eu sunt relativ nou intrata si am observant doar citeva personae care sunt prezente pe forum .

Bine ai venit crstn  ,  sper ca macar cei noi intrati sa fim mai curajosi si sa comunicam .

aaaddd:
Buna!
Numele meu este Alexandra.Sunt din Ploiesti dar lucrez in Tg Mures .Va spun :
BINE V-AM GASIT!
Pe curand.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă