Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (476/933) > >>

Gica:

Buna seara admin,multumesc pentru promtitudine.am citit si am inteles tot ce se poate despre ,Singlescamp ,Forum.Nu am fost suparata,doar nedumerita,acum totul e clar si multumesc !Am toata admiratia pentru  tot ce-ai facut pentru Singlescamp,felicitari!

Gica:

Buna seara ella,multumesc si tie!Sper sa nu fiu luata drept cicalitoare.poate si faptul ca sunt incepatoare in comunicarea pe Forum,a dus la nedumerirea mea .Sper ca de acum inainte  lucrurile sa decurga simplu si frumos.O seara placuta!

om_shirley:
Bine ai venit Gica printre noi! Sa stii ca si eu am avut aceeasi impresie dupa ce m-am prezentat. Apoi am citit si postarile de la alte subiecte si am constatat ca nu prea se scrie pe forum. Poate ca o parte dintre noi suntem mai ocupati in prima luna a anului....

om_shirley:
Am vazut ca s-a ni s-a alaturat si un nemtean de-al meu... Bine ai venit Razvan!

Gica:

Buna seara Shirley,multumesc de primire,mi-a placut mai ales ca suntem amandoi moldoveni si marturisesc ca ma simt din ce in ce mai relaxata. O curiozitate;se fac inscrieri pentru Revelion,deja?             
     O seara linistita!       

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă