Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (448/933) > >>

swissheart:
buna. numele meu este alina si pot spune ca forumul acesta a venit ca o salvare pentru mine. de ce? mi-e groaza de singuratate. nu ma plictisesc cu persoana mea insa singuratatea imi produce o stare de disconfort. citeam pe diverse bloguri despre ce experienta minunata este plecarea in concediu singura. pentru mine nu stiu cat ar fi o experienta buna: cred ca mi-ar fi greu sa ies din zona de confort...simt nevoia sa am oameni in jur, persoane cu care sa pot pastra o legatura profunda...poate din cauza asta n-am nici prea multe persoane pe care sa le pot numi cu adevarat prieteni

in alta ordine de idei sper sa cunosc cat mai multi din voi si ma gandesc serios sa particip si eu la actiunile organizate de singlescamp.imi pare rau ca am pierdut excursiile organizate in afara

fragola:
Buna ziua, lume! Am dat peste site si apoi peste forum intamplator, cautam o fotografie postata de un prieten pe FB si am ajuns pe aici.
Numele meu este de fapt Diana si sunt din Deva.
O sa mai studiez ofertele ramase pana la finele anului, poate vom reusi sa ne intalnim mai devreme sau mai tarziu.
Vacante placute va doresc celor deja inscrisi!

almi_gabi:
Alina, Diana bine ati venit!

maya13:
Buna seara,

Sunt Monica din Pitesti am 41 de ani , ma bucur ca v-am descoperit. Felicitari pentru aceasta initiativa si-mi pare rau ca nu v-am gasit mai de mult timp ( cam de prin 2010 din cate am vazut ) dar sper sa recuperez impreuna cu voi locurile si  intamplarile frumoase  care s-au petrecut .
Multumesc !   

Ania86:
Buna seara la toti! Sunt Antonia, din Timisoara....Ma alatur cu drag voua pentru ca oamenii au nevoie mereu de prieteni. Eu sunt dispusa sa fiu unul :).
Un weekend minunat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă