Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
dannielle:
Buna, sunt Dana din Craiova si sunt nou venita in aceasta comunitate. Ma bucur ca pot comunica cu oameni aflati in aceeasi situatie cu mine. Nu am inca un partener de viata, dar acesta nu este un capat de tara. Este important sa incercam sa traim frumos, indiferent de faptul ca avem sau nu avem partener.
Felicit initiatorul acestul proiect si astept cu nerabdare prima calatorie la care voi putea participa.
Pe curand!
gabriela.gheorghe:
--- Citat din: dannielle din Marți, 15 Iulie 2014, 11:09 ---Buna, sunt Dana din Craiova si sunt nou venita in aceasta comunitate. Ma bucur ca pot comunica cu oameni aflati in aceeasi situatie cu mine. Nu am inca un partener de viata, dar acesta nu este un capat de tara. Este important sa incercam sa traim frumos, indiferent de faptul ca avem sau nu avem partener.
Felicit initiatorul acestul proiect si astept cu nerabdare prima calatorie la care voi putea participa.
Pe curand!
--- Terminare citat ---
Buna, Dana din Craiova!
Nu tin decat sa subliniez faptul ca multumirea fiecaruia dintre noi ( ca sa nu zic fericire care inseamna multe lucruri laolalta), nu sta neaparat intr-un partener de viata. Este important sa ai si un partener de viata, dar unul in care sa crezi, ca decat cu o companie proasta, mai bine singur. O spun din proprie experienta...probabil ca nici eu n-am intalnit tocmai persoanele potrivite...dar, da...sa facem noi insine in asa fel incat sa ne treaca timpul in modul cel mai frumos cu putinta...
Salutari tuturor celor noi, dar si celor vechi!
otilia plaian:
buna, am 45 ani, sunt o persoana dinamica, amatoare de drumetii, excursii ,deci unde merg in weekend uri sau in august cand am concediu .As fi vrut sa vad o oferta mai clara de excursii sau activitati, imi pare rau sa o spun dar aveti si un site foarte greoi care ar trebui imbunatatit. Va pup.o seara placuta tuturor !
wonderland:
Bine ai venit, otilia! O oferta mai clara de atat? :o
http://www.singlescamp.ro/ - pe site gasesti calendarul excusiilor 2014, cu link-uri catre forum.
aici, pe forum, ai topicuri cu fiecare actiune prezentata cu detalii si loc de comunicare/socializare intre participanti.
ancaj:
Bine v-am gasit. (Sau bine ca v-am gasit) Este ceva nou pentru mine, trebuie sa ma obisnuiesc putin cu ce scrieti, cu actiunile care sunt in derulare, sa vad programul viitor unde pot participa. La cei care plecati in curand va doresc distractie placuta, drum bun si zile minunate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă