Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
bitman:
Buna seara, asa cum este obiceiul, ma prezint inainte de a face comentarii. Ma cheama Bitman si sant surprins de activitatile frumoase pe care le aveti !, am 46 de ani si simtul umorului, ma bucur ca putem sa comunicam. Desi sant nascut in Bucuresti sant mai aproape de Sibiu si fizic si emotional. Sper sa ne vadem cat mai repede
wonderland:
Bun venit, celor noi.
Be happy, woman! La un pahar de vorba se tot sta, seara, in excursiile SC. Si daca mai sunt si oameni cu simtul umorului, asa cum se declara si bitman, comunicarea e garantata :)
bitman:
Soooo happy ! , am observat prezenta si comentariile pe timp de noapte ale multor participanti la discutii, la un pahar de vorba trece timpul foarte repede. Sa fie adevarat ? Din cate am observat balanta celor care scriu se inclina spre reprezentantele Evei :giggle:
admin:
Da, ai observat bine bitman! Bine ai venit in grupul nostru si astept sa ne vedem la Sibiu! :)
Coco:
Salut. Sunt si eu noua. Tocmai cautasem "parteneri de calatorii", si majoritatea site-urilor sunt cu matrimoniale, pana am dat de un articol in care ati aparut voi, m-am bucurat atat de mult incat trebuie sa scotocesc si eu prin tot forumul vostru:)). Asa, sa ma prezint acum: sunt Coco, studenta in Bucuresti(hmm, probabil cea mai tanara din cate am vazut?!) si adooor sa calatoresc. Sunt intr-o relatie de la (mare) distanta, teoretic, sunt singura aici. Fiind fata, mi-e mai greu sa gasesc un camarad de calatorie in care sa am incredere, dar v-am vazut aici ca sunteti deschisi + pozitivi si sper ca o sa ma vad cu voi in martie la Sibiu.
Coco,
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă