Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Multumesc Miki, bine ai venit! :)
Annemarie:
Bine ai venit Miki si din partea mea. Sunt si eu nou intrata,asa ca eram inca aproape de usa si am vazut cand ai intrat. Hi,hi. ;)
Ai dreptate cu impartirea bucuriilor,am simtit si eu asta. Ar fi multe de spus.....Sper sa ne cunoastem intr-una din excursii. :flori:
CristianT:
--- Citat din: Miki din Miercuri, 15 Ianuarie 2014, 23:07 ---Ma bucur foarte mult ca v-am descoperit fiindca, dupa o perioada in care mergeam in strainatate de doua-trei ori pe an, in ultimii doi ani renuntasem sa mai calatoresc din cauza faptului ca nu vad niciun farmec sa nu ai cu cine sa imparti ceea ce descoperi vizitând alte meleaguri.
--- Terminare citat ---
Si eu am calatorit mult. Am vazut multe lucruri si locuri frumoasa si am suferit ca nu am cu cine impartasi bucuria asta!
Bine ai venit!
unhappywoman:
sunt noua , hai sa stam la un pahar de vorba, sunt o femeie draguta , as dori sa comunic
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: unhappywoman din Luni, 20 Ianuarie 2014, 03:41 ---sunt noua , hai sa stam la un pahar de vorba, sunt o femeie draguta , as dori sa comunic
--- Terminare citat ---
Noua sunt si eu, de Revelion a fost prima mea actiune in aceasta mare si minunata familie si pot doar sa-ti spun ca foarte curand vei deveni happywoman :thumbup: :kissing:..... daca vrei, poti, daca nu poti, te vom ajuta noi :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă