Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (338/933) > >>

wonderland:

--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:43 ---Ai foarte multe carduri la farmacii.  :giggle:
De cate medicamente ar avea nevoie cineva?!

--- Terminare citat ---

De când cu farmaciile astea pe post de ”magazin mixt” - medicamente, cosmetice, ciorapi, ceaiuri și alte produse mai mult sau mai puțin medicinale....eu nu m-aș îngrijora.

bog68:

--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:43 ---Ai foarte multe carduri la farmacii.  :giggle:
De cate medicamente ar avea nevoie cineva?!

--- Terminare citat ---
1. După o operație în urma căreia îți trebuiau anumite vitamine perfuzabile foarte scumpe și pe care le găseai la o anumită farmacie.
2. Tatălui meu, timp de un an, o duzină de medicamente, perfuzii, sonde, catetere (pe care spitalele nu le aveau!...). Eram sunat și noaptea de la spital spunându-mi-se că nu mai are perfuzii. Plecat în toiul nopții și mers la o anumită farmacie care aveau deschis non-stop...
Îmi pare rău că nu am putut să-i prelungesc viața decât un an, părăsindu-mă primăvara trecută...

wonderland:
 :-[

Geta D:
Scuze  :-[

catalin.p:
        Nu exista emoticon pentru situatia prin care ai trecut Bog68 (scuze pentru cei care au postat), o spun pentru ca am trait asa ceva, insa exista prezent si viitor, avem de discutat pe aceasta tema!
    Astept sa ne cunostem, nu mai este mult.
         Toate cele bune va doresc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă