Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (337/933) > >>

theo365:
....si cantacios....pe deasupra..... *|* *|* *|*

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: bog68 din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 12:12 ---
Dacă mai trebuie să scriu ceva (adresă, CNP, serviciu, telefon, seria șasiului de la mașină,etc.) vă rog să-mi spuneți.
Vă doresc o zi de primăvară dulce, însorită și înmiresmată!

--- Terminare citat ---

marca auto (an fabricatie, numar km) si in plus musai si neaparat cardu' si pinu'.

bog68:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 12:56 ---marca auto (an fabricatie, numar km) si in plus musai si neaparat cardu' si pinu'.

--- Terminare citat ---
Deci: Logan 1,6 MPI (an fabricație 2006, 53.217km la bord, babord și tribord) plus card Catena cu pinu: 3@%$, plus Card Sensiblue cu bradu': 9&#6, plus Card Helpnet cu molidu': 7√2G, minus card Bricostore (că-l pierdui) cu fagu': na că-l uitai!...
Aa, stai că-l uitai pe-ăla de-l folosesc ca să deschid ușile la serviciu, dar n-are pin, molid, brad sau alt copac, are doar un chip integrat. Avantaj eu!

bog68:

--- Citat din: theo365 din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 12:23 ---....si cantacios....pe deasupra..... *|* *|* *|*

--- Terminare citat ---
Și încă cum...căci dacă muzica ar îngrășa, acum aveam greutatea Arcei lui Noe cu tot cu viețuitoarele de la bord...

Geta D:

--- Citat din: bog68 din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 13:38 ---" card Catena cu pinu: 3@%$, plus Card Sensiblue cu bradu': 9&#6, plus Card Helpnet cu molidu': 7√2G,"

Ai foarte multe carduri la farmacii.  :giggle:
De cate medicamente ar avea nevoie cineva?!
--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă