Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (286/933) > >>

ingrid:
Buna tuturor! Cautam o vacanta de vara pentru persoane singure, sunt si eu in acest grup, si v-am descoperit pe voi. Imi doresc sa particip la actiunile voastre si sa va cunosc. Ganduri bune initiatorilor si celor care fac sa mearga mai departe acest proiect.

almi_gabi:
BUna Ingrid! Sunt pe aici destule vacante de vara. Singurul dezavantaj este ca pana la vara mai sunt cateva luni bune , dar avantajul este ca pana atunci ai tot timpul sa iti alegi ce iti place de la sectiunea de tabere.  :)

ingrid:
Buna Almi_Gabi! Am vazut ca pentru excursiile in Europa se fac rezervari inca de pe acum. M-ar tenta cea in Venetia si Adriatica, am citit cateva impresii din anii trecuti, sunt foarte bune.

Luca:
#Invalid YouTube Link#Buna seara , sunt Gabriela din Constanța si mă bucur sa va cunosc.

admin:
Bine ai venit Luca! Ai ajuns aici intr-o perioada in care nu se organizeaza actiuni. In afara de Revelion evident si pentru care nu mai sunt locuri disponibile. Primul eveniment la care o sa ne intalnim, o parte, este Carnavalul de la Sibiel, o traditie deja. Dupa care este o tabara pentru cei nou intrati, la Sighisoara. Deci cel putin pentru inceput n-o sa ne poti cunoaste decat virtual...

Pentru postarea youtube, nu trebuie decat sa iei cu copy ceea ce apare in browser pentru clipul pe care vrei sa-l postezi si apoi "paste" aici. Atat si dupa ce dai "post" mesajului tau, apare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă