Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
ela_tgv:
Buna! Sunt Elena (de fapt, aproape, toti care ma cunosc imi spun<< Lili>>) din Targoviste si "am intrat" in aceasta comunitate anul aceasta. Mi-a placut actiunea la care am participat in aceasta vara ( cele 10 minunatii ale Austriei), asa ca am decis sa particip si la revelion. Din pacate timpul nu mi-a permis sa particip la tabara pentru new entry de la Dambovicioara, dar sper sa va cunosc la revelion. Toate cele bune!
almi_gabi:
Buna Elena. Toate cele bune si tie! :)
ludmila:
Salut Lili! Salutare tuturor! :bow: Am vazut mesajul tau si am dorit sa te salut si eu. :flori: Pentru cei care nu stiu, noi doua, impreuna cu altii oamenii minunati am petrecut anul acesta cateva zilele minunate in Austria. Si acum lacrimez cand ma uit la poze desi toate acele amintiri, acele peisaje minunate au ramas in mintea mea inca vii! Lili sper ca ai rezolvat cu transportul spre Geoagiu! Eu am sa vin cu trenul, desi am sperat ca voi veni cu alte fete din urbea mea dar se pare ca, din motive de sanatate nu se mai poate. Oricum, abia astept sa ne vedem, sa ne distram......sa cunosc oamenii noi! Va pup! A inceput numaratoarea inversa! *|* *|* *|*
ruxandra_ileana:
hello :)
eu sunt ruxandra, am 35 de ani si sunt din Bucuresti. ma bucur ca am dat peste voi, pareti o gasca simpatica si foarte activa. felicitari organizatorilor pentru proiect.
abia astept sa va cunosc si personal!
ganduri bune!
admin:
Buna seara Ruxandra si bine ai venit! Da, ai dreptate, este o gasca simpatica si mare parte foarte activa! Cu siguranta o sa iei legatura cu cei din Bucuresti, unde ei isi organizeaza deja singuri o multime de evenimente si iesiri.
Pe forum exista topicul Singles Camp Bucuresti, dar nu este vizibil decat de la 50 de postari in sus. Asta explicam, intr-un newsletter, ca masura de filtrare inainte de intrarea in "gasca". Daca mai aveti cei noi intrebari, profitati acum cat sunt prin jurul casei, ca odata se face primavara si sunt plecat cu voi peste tot.... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă