Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (261/933) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:59 ---catalin bine ai venit! nu cred ca vei dezamagi pe nimeni,  ;) am inteles ca sunt multe persoane de varsta ta pe-aici pe forum si prin excursii.  oricum, speram cu totii ca stii sa desenezi o oita sau un inorog, este o cerinta pentru noii inscrisi, cu totii am trecut prin aceasta proba.  ;)

--- Terminare citat ---
tu n-ai trecut proba oitei.  :P

Matei:

--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:00 ---Stie baiatu :)). Daca ma chinui putin, o fac si 3D

--- Terminare citat ---

wow, cu asta cel putin o persoana va fi foarte fericita! si dupa aceea eu pentru ca am picat la aceasta proba si m-as bucura sa am un coleg (chiar daca aproape am dublul varstei tale, tot coleg te numesti ;)) care trece de aceasta proba cu brio! chestia cu "it's a man world" este o minciuna, crede-ma pe mine, "woman rulzzzz" ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:05 ---tu n-ai trecut proba oitei.  :P

--- Terminare citat ---

si am recunoscut acest lucru cu mandrie! postarea mea a intrat mai tarziu pentru ca scrisesem mai mult.

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:06 ---wow, cu asta cel putin o persoana va fi foarte fericita! si dupa aceea eu pentru ca am picat la aceasta proba si m-as bucura sa am un coleg (chiar daca aproape am dublul varstei tale, tot coleg te numesti ;)) care trece de aceasta proba cu brio! chestia cu "it's a man world" este o minciuna, crede-ma pe mine, "woman rulzzzz" ;D

--- Terminare citat ---
nu ti-ai creat o imagine usor extremista despre lume, numai pentru ca ti s-a cerut sa desenezi o oita?  ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:09 ---si am recunoscut acest lucru cu mandrie! postarea mea a intrat mai tarziu pentru ca scrisesem mai mult.

--- Terminare citat ---
de ce cu mandrie?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă