Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (260/933) > >>

micaela:

--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:55 ---Cel mai mic :))

--- Terminare citat ---
ba chiar cel mai mic, foarte mic.  ;D

Matei:

--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:47 ---:)) S-a facut! Sper doar sa nu dezamagesc. Am 26 de ani .......
--- Terminare citat ---

catalin bine ai venit! nu cred ca vei dezamagi pe nimeni,  ;) am inteles ca sunt multe persoane de varsta ta pe-aici pe forum si prin excursii.  oricum, speram cu totii ca stii sa desenezi o oita sau un inorog, este o cerinta pentru noii inscrisi, cu totii am trecut prin aceasta proba.  ;)

catalin_isacovici:
Stie baiatu :)). Daca ma chinui putin, o fac si 3D

micaela:
Matei, ce fel de "motivatie atat de puternica' ti-ar trebui?
noi ne intalnim in real din acelasi motiv pentru care, banuiesc, si tu esti aici, pe forum: acela de a socializa. Diferenta este ca in real perceptia pe care o ai asupra interlocutorilor este mai completa si interactiunea mai "vie", ba chiar mai vioaie. adica se rade.  ;D
deseori plecam de la aceste mici intalniri cu o anumita stare, de mai bine, de relaxare.. de "altceva".

micaela:

--- Citat din: catalin_isacovici din Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:00 ---Stie baiatu :)). Daca ma chinui putin, o fac si 3D

--- Terminare citat ---
stii sa-mi faci o oita 3D?! iupiiiii.  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă