Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (236/933) > >>

IuliaCon:

--- Citat din: Matei din Joi, 26 Iulie 2012, 23:59 ---asa s-a intamplat, atunci am gasit persoana  care mi-a dat convingerea - la fel ca in cantecul lui ducu bertzi-  "ca fara ea nu pot respira", ca este adevarata mea jumatate, in sensul poetic, sa zicem, pentru ca in realitate fiecare dintre noi reprezinta un intreg.  da, nu este chiar cea mai potrivita solutie sa stai cu cineva doar ca sa nu fii singur.  se poate transforma chiar intr-o corvoada, mai ales dupa o anumita varsta, cand incepem sa avem tabieturi, alte traditii si obiceiuri "folclorice" decat persoana de langa noi. si mai ales dupa ce am "crescut" in pereche alaturi de altcineva...

chestia cu serviciul ca refugiu, este un no no, nu te pacali, ai grija ca este o capacana! ti-o spune un patit!  :) uita si de stigmatul provincial, este un moft. tu esti valoroasa prin tine, prin ceea ce esti tu, nu pentru ca esti din provincie sau de la orasul cel mare, ti-o spune acelasi patit! hehe

urmeaza sfatul lui caroline, are dreptate de la a pana la z! si chiar un pic mai departe.  :)

acum, mai este si altceva, ceea ce spune bitek este corect.

--- Terminare citat ---

Multumesc tuturor pentru incurajari . Sunt constienta ca mai am multe de trait si mult de citit , doar ca situatia de fata exercita o oarecare presiune asupra mea si solutia trebuie sa o intuiesc de una singura.

micaela:

--- Citat din: IuliaCon din Vineri, 27 Iulie 2012, 00:59 ---solutia trebuie sa o intuiesc de una singura.

--- Terminare citat ---
asta-i cuvantul  :) ;)

micaela:

--- Citat din: IuliaCon din Joi, 26 Iulie 2012, 22:00 ---Singuratatea este si ea productiva , am intreprins mult mai multe lucruri singura decat in doi ..

--- Terminare citat ---
hm. credeam ca mi se pare...dar am avut aceeasi senzatie dupa ce am decis sa aleg statutul de "single". :)

Doina:
Nu ti se pare...E really !  :dance: :strambatura:

steliana:

--- Citat din: IuliaCon din Joi, 26 Iulie 2012, 22:00 ---Singuratatea este si ea productiva , am intreprins mult mai multe lucruri singura decat in doi ..

--- Terminare citat ---

si eu! doar ca niciodata nu am gasit achizia potrivita care sa poata inlocui frumosul, din urat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă