Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
micaela:
--- Citat din: Doina din Vineri, 27 Iulie 2012, 13:35 ---Nu ti se pare...E really ! :dance: :strambatura:
--- Terminare citat ---
isn't it? :yeah: :dance: *|*
Doina:
--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Iulie 2012, 16:36 ---isn't it? :yeah: :dance: *|*
--- Terminare citat ---
Of course it is...For God's sake ! :D |o
bit:
Curaj, gaina, ca te tai! :P
;D ;D ;D
Caroline:
--- Citat din: IuliaCon din Vineri, 27 Iulie 2012, 00:59 ---... doar ca situatia de fata exercita o oarecare presiune asupra mea si solutia trebuie sa o intuiesc de una singura.
--- Terminare citat ---
Atunci, solutia e una singura: nu gandi prea mult, traieste! Intuitia va veni oricum, atunci cand va fi cazul adica, de cele mai multe ori, nu atunci cand vrem noi. :bow:
almi_gabi:
--- Citat din: IuliaCon din Joi, 26 Iulie 2012, 00:12 ---Mai vreau sa spun si eu ceva ( ridic doua degetele) ;D Atunci cand locuiesti intr-un oras mic , unde mai toata lumea cunoase pe toata lumea , este foarte greu sa nu te conformezi normelor sociale, mai ales cand familia face presiuni asupra ta ... nu de alta , "dar sa fii si tu in rand cu lumea" si ca urmare se formeaza acele cupluri de convenienta ... Simt cateodata ca sunt urmarita de un stigmat provincial.
--- Terminare citat ---
Dupa parerea mea, casatoria este putin supraestimata de societate! Asta sa nu se inteleaga ca am ceva impotriva casatoriei sau a celor casatoriti. Doamne fere'! Prejudecatile gen acel "sa fii si tu in randul lumii" au scos acest statut din sfera sentimentelor si l-au trecut cumva mai spre comercial; ceva de genul - "must have!"- care nu are nimic cu a te simti fericit si implinit si sa te bucuri de clipele petrecut alaturi de cel drag si apoi sa apara si casatoria.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă