Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (232/932) > >>

micaela:
ia uite; au inceput sa curga copiii pe forum. bun venit.  :flori:

Caroline:

--- Citat din: IuliaCon din Miercuri, 25 Iulie 2012, 22:46 ---Numai bun de invatat din experienta altora avand in vedere ca am doar 25 de ani si ma aflu in faza de pionierat ...

--- Terminare citat ---

Bun venit, Iulia, si un sfat (ca si pentru ceilalti "copii" - Mica glumeste, nu cred ca sunteti mai copii decat noi  :whistle: ) : nu va luati dupa experientele noastre. Vremurile se schimba cu o viteza ametitoare si, mai mult decat atat, fiecare om e unic si inca nu s-a validat nicio reteta universala de destin fericit. Carpe diem!  :flori:

IuliaCon:
Copil in anumite privinte ... :blush:, in rest, la fel de singura ca multi alti singles de aici . Prematur sa fac astel de afirmatii, nu?

micaela:
prematur, da' daca asa simti...joaca-te cu noi.  ;)

Matei:
nu pot sa citez, internetul nu-mi permite in seara asta... vroiam sa le spun "copiilor" sa copilareasca atat cat vor putea, sa nu se grabeasca sa intre intr-o relatie doar de dragul de a avea o "pereche".  spun asta din experienta in general si in particular deoarece din intamplare, indirect, asist la o incercare de "pereche" intre doi tineri, asa, mai cu forta. unde se vede evident ca nu este dragoste, ca sunt doar ambitii la mijloc si orgolii.  si este mare pacat si foarte trist.  de-aia ziceam ca la 27 de ani este o varsta la care sa tot fii single.  eu am asteptat pana aproape de 35!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă