Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (208/932) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 22:50 ---saru'mana, guesswho, multumesc... una dintre cele mai aberante stiri la tv sau radio este cea in care afli ca x a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer grabit. dupa aceea nu prea mai raman multe optiuni, decat sa-ti cresti copiii. asa cum poti.

--- Terminare citat ---

teribil.... imi pare rau...
daca iti putem fi de ajutor, in vreun fel, nu ezita sa ne soliciti...

Matei:
deci de la luciamanta aflu ca ne deochiem de la vreme; de la caroline aflu ca numai in buc se intampla acest lucru... in acest caz ma bucur ca nu sunt din bucuresti; iar pentru micaela, in fine, un raspuns nu stiu cat de satisfacator, 49 + 1 de curand... inca o data, multumesc pt simpatie, este un subiect despre care nu doresc sa vorbesc sau sa intru in detalii. privesc inainte.

luciamanta:
Matei, imi pare sincer rau, grea incercare...

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Duminică, 27 Mai 2012, 22:31 ---pai si daca-l deoache cineva?  ;D

--- Terminare citat ---
Daca-l deoache cineva, îi spunem Tatal nostru si ii trece imediat ori aplica Matei metoda infailibila cu lenjeria intima...

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 22:56 ---deci de la luciamanta aflu ca ne deochiem de la vreme; de la caroline aflu ca numai in buc se intampla acest lucru... in acest caz ma bucur ca nu sunt din bucuresti; iar pentru micaela, in fine, un raspuns nu stiu cat de satisfacator, 49 + 1 de curand... inca o data, multumesc pt simpatie, este un subiect despre care nu doresc sa vorbesc sau sa intru in detalii. privesc inainte.

--- Terminare citat ---

am glumit...scuza-ma. nu mi-am dat seama in ce stare de spirit esti....
va doresc multa putere, tie si fetitei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă