Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Matei:
inainte de a posta ceva, mi se cerea sa scriu intr-o casuta cateva litere si intr-o casuta mai jos, mi se cerea sa adun niste numere... abia atunci puteam sa postez. dar vad ca acum nu mai apare request-ul in cauza.
dar fiindca veni vorba de culoare, am 1m75; iar ca inaltime, pot sa-ti spun ca sunt blond (inca) si din aceasta fraza se vede, nu-i asa? la cea de-a treia intrebare refuz sa raspund! :)
caroline, saru'mana de incurajarea cu leacul la deochi, sper sa nu am nevoie de el.
Caroline:
--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 22:36 ---e la moda aici sa fii deochiat?!
--- Terminare citat ---
Aici, nu, doar pe topicul de Bucuresti. :P Glumeam...
Chestiunea cu adunarea si inmultirea n-am mai intalnit-o, dar pentru orice problema tehnica, te poti adresa adminului, pe topicul cu acel nume.
Iar in genere, lumea e aici sa se simta bine, si pe forum, si in excursii, deci pana te obisnuiesti cu atmosfera, nu lua totul in serios. ;)
micaela:
ok. daca refuzi sa ne satisfaci curiozitatea 3, spune-ne cati ani ai. ;D
stranie abordarea cu abecedarul si abacul, de care ai avut parte... ???
Matei:
saru'mana, guesswho, multumesc... una dintre cele mai aberante stiri la tv sau radio este cea in care afli ca x a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer grabit. dupa aceea nu prea mai raman multe optiuni, decat sa-ti cresti copiii. asa cum poti.
Guesswho:
ce pot sa mai spun....imi pare sincer rau pt pierderea suferita. :(
putere sa ai sa-ti cresti frumos ingerasul :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă