Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bucovina si bunatatile ei. Cooking Camp la Pojorata 12 - 14 aprilie 2019

<< < (2/4) > >>

admin:
Alexandru, insotitorul de grup este cel care decide programul. Lidia este acum plecata cu grupul de Bansko, la schi, cand se intoarce iti va raspunde. Dar ca si idee: acest tip de evenimente este gandit pentru a va da voua posibilitatea sa interactionati cat mai mult si cat mai relaxat, mai lejer. De aceea nu se impun ore, programe fixe, ca la excursiile obisnuite. Ea cunoaste foarte bine zona aceea, veti iesi in drumetie, veti gati impreuna, veti dansa serile. Nu mergeti acolo cu gandul ca ticaie ceasul si trebuie sa va grabiti undeva...Nu, totul este pe indelete, cat mai placut...

giculino:

--- Citat din: Monica Mo din Marți, 19 Februarie 2019, 19:21 ---Abia astept aceasta evadare dintre caramizi... eu vin de foarte aproape, dar m-as bucura de companie de la Suceava... la Pojorata

--- Terminare citat ---

se poate desigur, abia revăd locuri dragi din zona Cetății de Scaun

Monica Mo:
Eu vin din Boto... cu bagajul urcat in masina de dimineata devreme.. daca aceasta mini-vacanta nu era organizata in week-end, practic imi era imposibil sa ma inscriu

xpandreea:
Salutare! Eu voi veni din Iasi. Daca mai este cineva din iasi putem merge cu o singura masina. Ne vedem in curand :)

admin:
Xpandreea, Lidia, insotitorul de grup este din Iasi, o sa mergeti impreuna.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă