Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bucovina si bunatatile ei. Cooking Camp la Pojorata 12 - 14 aprilie 2019
lidia.Iasi:
Sebastian, am vorbit la pensiune. La 8.30 va veni administratora si te poti caza. :thumbup:
wonderland:
Drum bun, pofta mare si veselie multa!
xpandreea:
Salutare Dragilor,
Ma bucur ca am petrecut un weekend minunat alturi de voi .
A fost o experienta frumoasa si diferita in sens pozitiv face ce cele pe care le-am avut eu pana in prezent.
Vreau sa multumesc Lidiei pentru organizare si implicare in toate activitatile de grup.
Va urez o saptamana excelenta si abia astept sa ne revedem in urmatoarea vacanta ;)
Monica Mo:
Am preparat astazi papanasi... ca-n Bucovina. Mi-am surprins familia... in mod placut, desigur. Multumesc, SC. :applause: :applause:
admin:
Ma bucur de fiecare data cand primim mesaje de acest gen! Sunt fericit cand vad ca oamenii inteleg efortul, stradania noastra de a va oferi lucruri diferite, deosebite de ce fac altii, ca este apreciata munca noastra. In cazul acestei excursii trebuie sa va spun ca intreaga munca de organizare si indrumare este a Lidiei, ei trebuie sa-i multumiti in mod special. Ea a gasit locatia, ea a facut programul, a ales mancarurile, ea a fost cu voi...
Navigare
Du-te la versiunea completă