Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bucovina si bunatatile ei. Cooking Camp la Pojorata 12 - 14 aprilie 2019
LiliT:
Salut,
As vrea sa merg si eu aici dar cum nu mai sunt locuri disponibile va rog sa imi spuneti si mie daca exista vreo doamna la care apare vreo problema si doreste sa renunte la aceasta excursie. Emailul meu este toma.lili@yahoo.com sau prin agentia Bon Voyage unde am vorbit despre acest subiect.
Va multumesc.
Lili
cristi8:
Sper ca poza cu scrijelele este de autencitiate si mancam si noi asa ceva.
wonderland:
Eu cred ca o sa le si gatiti. ;D
lidia.Iasi:
Buna, tuturor! Sunt Lidia, insotitorul vostru de grup la Pojorata. :) Va astept la pensiune cu o afinata, incepand cu ora 14.00.
Pentru cina de vineri o sa gatim impreuna cu bucatareasa de la pensiune. Ingredientele sunt locale, nu sunt aduse de mine, cum faceam de obicei la astfel de actiuni. Ne-am propus sa gatim afara, dar asta depinde si de vreme. Sa va luati haine groase si de ploaie pentru ca vremea se anunata mai rece si umeda. Dupa cina, socializare si muzica. :dance:
Sambata dupa micul dejun, va propun sa urcam cu masinile pe Transrarau pana la Pietrele Doamnei. Sa aveti incaltaminte si imbracaminte adecvata daca vreti sa facem si o plimbare la altitudine. Daca nu, puteti astepta la o cafea la Hotel Alpin Rarau. La pranz mergem sa facem o degustare de produse locale. O sa si puteti cumpara daca doriti: pastrav afumat si alte specialitati din pastrav, zacusca cu hribi, branza, dulceturi, miere, siropuri naturale, etc.
In jur de 16.oo ar trebui sa fim inapoi la pensiune sa incepem pregatirile pentru cina de sambata. O sa invatati reteta pentru o ciorba radauteana autentica, scrijele si papanasi ca-n Bucovina.
Ce vreau sa precizez este ca, noi o sa ne ocupam mai mult de partea de pregatire si nu de preparare, accesul in zona bucatariei fiind limitat de normele sanitare.
Duminica dupa micul dejun, va propun o excursie la Moldovita, la manastire si la Muzeul oualor "Lucia Condrea". Daca avem timp, urcam si la Marginea, la vestitele ateliere de ceramica neagra.
Ati vazut in descrierea excursiei ca nu sunt incluse bauturile in pret (in afara de welcome drinks). La pensiune gasiti doar afinata/visinata, bere. Daca beti vin, va recomanda sa aduceti de acasa.
Drum bun si sa veniti cu voie buna. Reusita unei astfel de iesiri depinde cel mai mult de voi :)
Sebastian:
Buna Lidia !
Eu voi pleca cu trenul , din Constanta , de la h 18.57 si voi ajunge dimineata pe la h 6.16 a.m. (cf. CFR !!! ) Presupun ca vor mai fi si altii care vom veni cu acest tren .Ai putea vorbi tu te rugam la pensiune ca sa ne cazam mai dimineata pt ca nu avem ce face pana la h 14 si mai ales ca vom pleca din Bucuresti de la h 21.35 si vom calatori toata noaptea .
Multumesc anticipat pentru buna colaborare si anunturile facute , mai ales pt noi baietii bautori de vin !
Nr meu de mobil este 0722.31.31.53 in caz ca vrei sa-mi comunici ceva .
Sa ne vedem cu bine , cat despre voie buna avem de o sa te sperii !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă