Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera pe Mediterana: Barcelona, Cannes, Corsica, Genova, Mallorca, 5Terre
ANCUTA66:
Multumesc pentru raspuns. Eu sunt interesata de toate excursiile pe care le organizezi indiferent sub ce forma. Astept anuntarea lor ca sa ma inscriu. Eu am cerut acceptul sa merg in Barcelona din Cluj. Am cumparat bilet Cluj Barcelona pentru 11.oct. si voi ajunge seara la hotel in jurul orei 19. Pana atunci, numai bine.
admin:
Am primit in aceasta seara de la Lidia, insotitorul de grup al acestei excursii, propunerile pentru optionale. Asa cum stiti, vasul de croaziera o sa se opreasca in mai multe porturi, unde MSC - compania italiana, organizeaza excursii sol. Care sunt foarte scumpe, o sa puteti face acolo diferenta intre ceea ce propunem noi si ei...Acesta este marele avantaj de a calatori in croaziera in grup! Pe langa faptul ca ai cu cine sa socializezi... :)
Maine o sa plece catre fiecare dintre voi un Email, la care avem recomandarea sa raspundeti in maxim 3 zile. Neprimind un raspuns in acest interval, consideram ca nu doriti sa participati la actiunile optionale propuse de noi si ca urmeaza sa va alegeti cate ceva de pe vas. Termenul de raspuns este de 3 zile, pt ca in maxim 4, trebuie sa dam la randul nostru raspunsuri la parteneri, cu privire la numarul de participanti.
Daca pana maine, 27 august, la ora 12:00 nu primiti nici un Email, scrieti-ne urgent sa vi-l retransmitem. Adresa de Email: office@singlescamp.ro
Ceea ce doresc sa se inteleaga din capul locului, este ca odata aleasa excursia, nu va mai puteti razgandi, pentru ca la randul nostru nu avem posibilitatea sa recuperam banii de la colaboratori.
Excursii optionale
13 octombrie Ajaccio (12.00 – 19.00)
Din port facem doar cateva minute pana in statia Petit train Ajaccio, un trenulet turistic cu ghid audio in mai multe limbi (en,fr,it). Circuitul Sanguinaires dureaza 1 ora si 40 min, strabate cele mai importante locuri din capitala corsicana: Primaria, Piata Foch, Biserica anglicana, Grota lui Napoleon, Catedrala unde a fost botezat Napoleon, Casa Bonaparte unde s-a nascut si a copilarit celebrul imparat, Citadela, Statuia Paoli si se indreapta spre Insulele Sanguinaires unde putem admira o zona de plaje si misterioasa grupare de insule.
La intoarcere free time pentru plimbari in oras si degustari de produse din bucataria corsicana. Total inclusiv trenulet: 23 euro/persoana
14 octombrie Genova (07.00 – 18.00)
Terminalul pentru vase de croaziera se afla la doar 2-3 km de principalele obiective turistice, asa ca va propun o plimbare de 3-4 ore in capitala Liguriei. Prima oprire o vom face in Porto Antico si Piazza Caricamento, apoi ne indreptam pasii prin fermecatoarele caruggi – stradutele inguste ale orasului medieval - spre Catedrala San Lorenzo. Aici avem ocazia sa vedem 3 stiluri arhitecturale diferite (romanic, gotic si renascentisat) intr-un singur obiectiv turistic ce dateaza din anul 1100. Urmeaza: Piazza de Ferrari, (inima Genovei, cu o frumosa fantana arteziana asezata chiar in mijloc si inconjurata de cele mai impresionante cladiri din oras), Palazzo Ducale, Porta Soprana ( o poarta fortificata ce a apartinut vechiului oras medieval) si Casa di Colombo, unde s-a nascut si a copilarit marele navigator si explorator.
Dupa aceasta plimbare, free time pentru cumparaturi si degustari de produse traditionale genoveze ( Pesto alla Genovese, focaccia, farinata, fructe de mare, etc). Tarif excursie optionala = 15 euro
15 octombrie La Spezia (07.00 – 18.00) Durata: 8 ore
La belle Cinque Terre
Cinque Terre este una dintre cele mai pitorești zone de-a lungul rivierei italiene. Este compusă din cinci sate pescărești, unde casele multicolore sunt ridicate printre pereții abrupți ai coastei. Este un loc de patrimoniu UNESCO și a devenit una dintre locațiile preferate printre turiștii străini care ajung în Italia, datorită peisajelor de coastă și a orășelelor desprinse parcă din basme.
Plecam la ora 8.00 din port, intr-o plimbare de cca. 30 min pana la gara, prin centrul orasului La Spezia. Vom explora cele “cinci pamanturi” calatorind cu trenul si facand un popas in fiecare sat, pentru o plimbare pe stradutele pitoresti sau in porturile multicolore.. Oprim la punctele de panorama, savuram din produsele locale.
Tariful = 35 euro/persoana include: cardul Cinque Terre 1 zi ( transport cu trenul si acces la obiectivele turistice ), insotitor de grup.
16 octombrie Roma, Civitavecchia (07.00 – 18.00)
Din Civitavecchia avem un tren expres la ora 9.35 care ajunge la 10.15 in statia de langa Piazza San Pietro. Un bilet dus-intors costa 15 euro. Din Vatican traversam Tibrul si facem un tur pietonal ghidat in limba romana de cca 3 ore la Columna lui Traian, Forul lui Traian, Colosseum, Termele lui Caracalla, Piramida lui Caio Cestio. In apropiere de acest ultim obiectiv se afla Gara Ostiense de unde vom lua trenul de intoarcere, la 15.37. Este un tur de aproape 8 km pe care il putem face destul de lejer (4-5 ore), cu opriri.
Tarif = 15 euro + 400 euro/impartiti la numarul de participanti. De exemplu daca vor fi atat cat apreciem, 20, atunci tariful acestei excursii va fi: 15 + 400/20 = 35 euro. Evident ca daca vor fi mai putini, acest tarif va creste proportional.
17 octombrie Cannes (10.00 – 18.00). In acest port veti fi transbordati cu tander-ele la uscat, asa ca 10.00 va fi de fapt 10:30. Lidia mi-a transmis ca cine doreste poate mege cu ea intr-o plimbare de vizitare si relaxare. Exista trenuri din 20 in 20 min intre Cannes si Nice (aici se poate prinde free walking tour care este in fiecare zi la 11.00). Pt aceasta excursie ii puteti da raspunsul direct Lidiei, in timpul excursiei. Tariful va fi cel al trenului, plus costurile legate de masa de pranz si transportul insotitorului de grup.
18 octombrie Palma de Mallorca (14.00-23.00)
O excursie care strabate insula de la vest la est (60 km ), cu oprire in pitorescul sat pescaresc Porto Cristo. Aici vizitam Pestera Dragonului, absolut spectaculoasa, in care vom descoperi Lacul Martel, printre cele mai mari lacuri subterane din lume. Ne vom plimba cu barca pe el in jocurile de lumini si muzica. Turul continua cu vizita la o fabrica de perle, in care urmarim procesul de manufacturare a acestor delicate accesorii.
La intoarcere autocarul ne va lasa in centrul orasului Palma pentru o plimbare de o ora iar de aici vom lua un autobuz de linie pana in port.
Durata: 4,5-5 ore; Include: transport cu autocarul, ghid local engleza, intrarea in Pestera Dragonului, plimbare cu barca pe lacul Martel, vizita la fabrica de perle
Discover Mallorca – 59 euro, conditia insa este sa fiti minim 20 de participanti!
Dupa cate vedeti Lidia a facut tot posibililul pentru a va organiza excursii interesante si foarte ieftine. Intreg pachetul este cca 177 euro. Atat cat costa pe vas 2 optionale...
Maine deci trimitem Email-urile. Veti fi intrebati la care dintre optionale doriti sa participati si la care nu.
admin:
Am trasmis tuturor participantilor cate un Email care contine mesaj informativ si intrebarea referitoare la optiunea de participare la excursiile sol. Raspunsurile, asa cum am mentionat, trebuie sa ajunga in agentie in maxim 3 zile, DOAR pe Email, nu telefonic, nu pe forum.
admin:
Am primit de la toata lumea (mai putin o persoana, Stanciu V) optiunile de participare la excursiile SOL. Lidia si agentia se vor ocupa ca maine sa faca rezervarile acolo unde este necesar si sa achizitioneze carduri, bilete etc.
Din agentie o sa primiti o factura cu cat aveti de achitat pentru optiunile facute. Asa cum am explicat, ulterior rezervarilor pe care le facem, nu mai este posibil nici sa renuntam la locuri, nici sa adaugam pe cineva.
Nota pentru Stanciu V. Aveam nevoie in termenul solicitat de raspunsul scris al fiecaruia dintre cei inscrisi. Intre termenul de cerere de oferta pe care l-am facut colaboratorilor si cel de accept (plata avans) am avut doar 4 zile, de aceea am insistat pentru respectarea termenului maxim de raspuns scris, de 3 zile. Cu toata parerea de rau, dar la cateva actiuni, la care e nevoie sa achitam maine, nu puteti participa alaturi de grup, pentru ca asa cum am explicat, nu mai putem reveni pentru suplimentari.
Carmen Daniela:
Bună ziua! Pentru zborul Blue Air București-Barcelona cu ce bagaj cabina/cala s-a făcut rezervarea?
Mulțumesc. :)
Carmen Olariu
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă