Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera pe Mediterana: Barcelona, Cannes, Corsica, Genova, Mallorca, 5Terre
Simona Marin:
Buna seara!
Sunt membra mai veche Singles Camp si ca in cazul tuturor celorlalte excursii cu "trupa", de abia astept si aceasta "aventura".
:smitten: :applause:
O intrebare doar: e suficient daca avem buletinul la noi? Sau trebuie sa fim pregatiti si cu pasapoartele?
Multumesc!
Simona Marin
danieladimitrescu:
Buna tuturor
Sunt Daniela Dimitrescu, insotitor de grup pe alte destinatii in Singles camp. Cu acordul si bunavointa conducerii Singles camp, propun celor care vin din tara si au nevoie de cazare o nooapte inainte si/sau dupa excursie, cazare la pensiunea mea Pensiunea Daniela, din Bucuresti, apartament pe care il inchiriez in regim hotelier, cu paturi twin, la costul de 80 lei/nopate/persoana. La aeroport se poate ajunge cu taxi in cca 20-30 minute. In perioadele in care eu sunt in tara, pot asigura transferul la aeroport. Cu ocazia excursiei voastre eu voi avea grup la Istanbul, dar cu alte ocazii putem organiza transfer la aeroport. Pensiunea dispune de tot comfortul. Detalii pe messinger (Daniela Dimitrescu) sau whatsupp 0721428014.
Multumesc administratorului si Lidiei pentru oportunitatea acestei publicatii.
Va urez drum bun si vacanta minunata, Daniela!
lidia.Iasi:
Multumim pentru oferta, Daniela! De data aceasta eu am ales sa calatoresc noaptea si nu voi avea nevoie de cazare, dar voi apela cu toata increderea, la nevoie :thumbup:
lidia.Iasi:
Buna tuturor,
Mai avem putin pana la plecarea noastra in croaziera *|* Va trimit cateva detalii utile pana la intalnirea noastra
Intalnirea grupului care pleaca din Bucuresti este pe 11 octombrie, la 5.00 dimineata, in fata cafenelei Lavazza, Plecari Internationale. Va rog sa va luati toate masurile pentru a ajunge la timp. Dimineata este aglomerat, mai ales la control securitate si avem nevoie de cel putin 2 ore pana pleaca avionul.
FLIGHT 11 OCT OB 108 Bucuresti 07:20 - Barcelona 09:40
Bagaj de mana – 10 kg; bagaj de cala – 32 kg
Pentru transferurile de la aeroport la hotel (11 octombrie) si din port la aeroport (19 octombrie) am rezervat si platit un microbuz. Este cea mai simpla si ieftina modalitate pe care am gasit-o, 12 euro/persoana/ambele curse. Rezervarea este facuta pentru cele 18 persoane care pleaca din Bucuresti.
Pentru cei care vin cu alte zboruri, cazarea este la Expo Hotel Barcelona.
Turul ghidat este de la ora 15.00:18.00. Plecarea in tur este de la intrarea in OLIVIA PLAZA HOTEL (langa Hard Rock Café in Plaza Catalunya) Turul este in engleza si este inclus in pretul excursiei, dar castile se platesc separat 1,5 euro/pers.
Biletele de avion, voucherele pentru cabina, asigurararile vor fi la mine, nu trebuie sa aveti nimic, doar PASAPORTUL
Imbarcarea pe vasul de croaziera este pe 12 octombrie, intre orele 13.00:16.00. Plecarea din port este la ora 18.00.
Vremea va fi calda, intre 21-27 grade Celsius din ce arata prognoza. Va recomand sa aveti si o geaca de vant, o haina de ploaie daca vor fi si seri mai racoroase.
Pentru vas puteti alege tinute lejere de zi, costum de baie pentru piscina sau zona SPA, dar si ceva mai elegant pentru seara.
Pentru excursiile optionale sa aveti imbracaminte sport si incaltaminte comoda pentru ca vom merge pe jos destul de mult, un rucsacel pentru apa, haina de ploaie.
Drum bun! Ne vedem vineri :)
ANCUTA66:
Buna ziua, in programul initial este trecuta in 12.10 excursie optionala Parcul Guell si Montjuic. In ultimul anunt al Lidiei nu zice nimic de ea. Mai avem timp in acea dimineata sa mergem, avand in vedere ca imbarcarea e intre orele 13-16?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă