Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera pe Mediterana: Barcelona, Cannes, Corsica, Genova, Mallorca, 5Terre

<< < (2/10) > >>

Rentzi:
Esti bine venit Florin!  :applause:
Nu, nu am beneficiat de ajutorul altcuiva...

ANCUTA66:
Buna seara, doresc sa ma inscriu in croaziera dar nu stiu cum e mai bine cu transportul pana la Barcelona. Sunt din Cluj si daca mai sunt inscrisi din Cluj ii rog sa-mi spuna cum vor face. Cu zborul din Cluj nu se potrivesc orele. Astept sugestii pentru a putea lua o decizie. Weekend frumos!

wonderland:
La o prima vedere, cel mai simplu pare sa optezi pentru zborul din Bucuresti, chiar daca presupune o noapte cazare.
Sau, poate gasesti din Cluj spre Barcelona un zbor convenabil, cu o zi inainte. Zic si eu.

Nu sunt din Cluj, deci poate mai apar sugestii mai pertinente, din zona ta :)
Succes!

ANCUTA66:
Buna tuturor, sunt inscrisa in aceasta croaziera si ma gandeam ca mai sunt cam doua luni si plecam. Nu am citit nimic despre excursiile optionale organizate de agentie (era vorba ca se anunta cu cinci luni inainte) . Trebuie sa intreb de ele la agentie? Doresc sa merg in ele si am asteptat anuntarea lor pe forum......

lidia.Iasi:
Ancuta, eu sunt insotitorul de grup in aceasta croaziera si organizez programul de vizitare in orasele in care oprim. Ideea excursiilor optionale organizate de noi, este aceea de a vizita intr-un grup mai intim si la un pret mai mic decat cel oferit pe vas.  Am intarzaiat cu afisarea ofertelor pentru ca am depins de niste raspunsuri de la partenerii din orasele in care oprim. La inceputul saptamanii viitoare vor fi afisate excursiile optionale si veti putea alege  :)
Sunt orase cum ar fi Ajaccio sau Genova in care nu am ales un tur ghidat ci sa le descoperim noi "la picior". Portul este aproape de zona de interes turistic si nu este nevoie de transport.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă