Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sa descoperim Bucurestiul, "Micul Paris". 15 - 17 martie 2019
Carmen Daniela:
Radu, eu și o doamna din Rm. Vâlcea ne-am găsit cazare pe net, într-un apartament din clădirea Dales. La prețul de 52 EUR inclusiv taxe pt. 2 nopți, pe apartament. Pt. ca suntem putini cu cazare, nu se ocupa agenția.
danieladimitrescu:
Buna
Draga Radu te-am indrumat cum trebuie rezolvat cu cazarea.Sunt sigura ca nu e greu.Bucuria este ca facem parte dintr-un grup atat de vesel.
danieladimitrescu:
Ma bucur pentru cei din grupul Bucuresti - "Micul Paris" pentru ocazia de a vizita restaurantele istorice , Carul cu bere si Hanul lui Manuc.
Carul cu bere - un adevarat restaurant muzeu este gazduit intr-o cladire in stil neogotic din 1879. Usa rotativa de la intrare, din lemn, ne va introduce rapid intr-o alta epoca.Un interior elegant, vitralii, picturi murle, stucaturi aurite, lambriuri si sculpturi din lemn.Nu e vorba de " o imbucatura", cum a minimalizat cineva aceasta capodopera, este vorba despre astmosfera berariilor de altadata. Astazi cu taraf traditional si miniconcerat de vioara si program folcloric romanesc autentic. Ieri cu George Cosbuc client predilect si un pahar cu vin chihlimbariu baut cu fiul sau.
Apoi Hanul lui Manuc, datand din 1808 si care a fost construit pe o bucata din fosta Curte Domneasca.Cu o curte interioara pavata cu pietre de rau si cu frumoase cerdace ( ceardak in lb turca).Vom aminti de Manuk bey dar si de proprietarul caruia i-a fost retrocedat , Serban Cantacuzino. Ar fi interesant sa povestim numai de familia Cantacuzinilor, fara sa vorbim si despre acte importante semnate aici in legatura cu finalizarea razboiului ruso-turc si atribuire de teritorii!
Nimic vulgar, nimic redus la o simpla "masa".
danieladimitrescu:
Dragii mei
Grupul vesel de Bucuresti am vazut ca este pregatit pentru aventura. Ma bucur mult ca ne vom intilni. Vom avea si participarea unor musafiri din Singles camp care si-au dorit sa vina.
Astazi voi centraliza optiunile voastre pentru restaurante.Louie sau alte persoane care vor sa ne fie alaturi, va rog sa ma contactati, pentru ca maine voi da listele finale la restaurantele istorice.
Excursiile nu sunt mici sau mari, ele se "masoara" prin dimensiunea pe care au lasat-o in sufletul vostru.Fiti siguri ca personal voi face totul ca sa va ramana in suflet. Ma bucur pentru fiecare din voi, pentru ca este o aventura dar nu si sigura. Hans Christian Andersen, de povestile caruia ne-am bucurat, spune ca " A calatori, inseamna a trai". Nu e musai sa ajunem in insule indepartate. Va voi duce cu gandul la calatorii, al caror amanunt va vor incanta! Nu bifam destinatii! Ne bucuram de "povesti" impreuna cu grupul nostru. Oamenii din grup, fiecare avand o poveste, reprezinta o deschidere pentru ceilalti prieteni. Sa ne bucuram de aceasta ocazie!
Sunt nerebdatoare sa va intanesc, va urez primavara frumoasa din Bruxelles, capitala Europeana unde Romania va avea de acum ceva de spus! Pentru care ma bucur mult!
Imi doresc, ca prin acestea sa inteleaga fiecare, dimensiunea sugleteasca a grupului nostru, Singles camp!
Strainger:
Ma alatur grupului vesel SuplimentaR pentru Hanul lui Manuc:
1. Roxana C, Bucuresti, meniu vegetarian
2. Cristian P, Bucuresti meniu normal
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă