Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sa descoperim Bucurestiul, "Micul Paris". 15 - 17 martie 2019
Louie:
--- Citat din: rox din Sâmbătă, 16 Februarie 2019, 21:59 ---Salut! Eu sunt din Bucuresti si mi ar face mare placere sa ma alatur grupului pentru cel putin una din seri, la cina! De exemplu la Hanul lui Manuc! Ma ofer sa merg pana acolo si sa rezerv masa/ mese langa cele ale grupului, daca sunt doritori si daca e ok pt Daniela. Se poate chiar continua petrecerea in Centrul vechi....:)
--- Terminare citat ---
Si eu sunt din Bucuresti, cina de la Hanul lui Manuc este foarte tentanta. Parca as veni si eu... :)
danieladimitrescu:
Buna
Am transmis astazi fiecaruia pe email Programul detaliat pe zile , costuri referitoare la excursia noastra. Si necesitatea de a avea un act de identitate asupra voastra, pentru intrarea la Palatul Cotroceni si la Palatul Primaverii, obligatoriu carte de identitate sau pasaport, dar e bine sa aveti asupra voastra aces act oricum. Cititi cu atentie nota referitoare la restaurante, participarea nu este obligatorie, trebuiedoar sa exprimati optiunea de participare si meniul ales. Este doar pitoresc si potrivit profilului excursiei noastre sa facem "mica petrecere", socializare, timp petrecut impreuna, la restaurantele istorice, cele mai cautate de straini. Aceste rezervari se fac pe cale oficiala si necesita putina rigoare. Deci insistenta mea este deoarece ma adresez unui grup de peste 30 de persoane si astept raspunsuri.
ZIUA DE INTALNIRE 15 MARTIE 2019, LA ORA 11, LA PIATA 21 DECEMBRIE (UNIVERSITATE) , STATIA AUTOBUZ 783.
Va rog sa urmariti in continuare forumul. Forumul este singurul loc unde putem avea discutiile, notificarile, anunturi si discutii intre noi, "forumul" fiind un instrument important pentru grupul nostru de socializare Singles Camp. Si cel care face diferenta, as zice.
Va salut cu drag, Daniela.
RaduM:
Buna Carmen ma bucur ca am cu cine veni de la aeroport . Noi vom avea bonus excursia Otopeni - centru :)
danieladimitrescu:
Buna
Urez tuturor din grupul excursiei Bucuresti -" Micul Paris", o primavara frumoasa cu mult soare in suflet, sanatate, multe bucurii si implinirea gandurilor! Transmit astfel acest martisor si baietilor din grup, "in stil bucovinean" ( desi nu sunt din Bucovina).
Cu toate acestea voi avea sansa in 15 martie sa va mai urez o data la multi ani de martisor, la Domeniul Martisor, avand in vedere ca realitatea calendarului iulian arata ca de fapt pe la 15 martie am fi de fapt in data de 1 martie. Asta si explica putin de ce primavara "intarzie". Pentru ca noi cei pe stil nou al calendarului gregorian, "ne grabim" cu 15 zile.
Primavara frumoasa! Daniela
Rami:
Multumim mult Daniela!
Fie ca PRIMAVARA sa vina pentru noi toti, fete sau baieti ;) , sa o avem in suflet, in gand si afara ;) :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă