Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sa descoperim Bucurestiul, "Micul Paris". 15 - 17 martie 2019

<< < (8/10) > >>

Louie:
Nu pot sa ma hotarasc daca sa vin sau nu.
Dupa petrecerea de la Hanul lui Manuc sa ne povestiti si noua cum a fost!  O0

RaduM:
De abia astept sa ne vedem miine si sa mergem cu Daniela in aceasta aventura

Rami:
Buna tuturor! :)
Si eu abia astept sa vina ziua de maine, sa ne vedem cu totii si sub indrumarea Danielei sa ne bucuram ochii si sa ne imbogatim sufletul si mintea cu tot ce ne v-a povesti, si sa reusim sa cunoastem cu adevarat o parte a Marelui Bucuresti, Micul Paris  :yeah: :flori:
Daniela, locul si ora de intalnire au ramas cele anunțate, nu?!
Si ai spus sa ne luam un portofel electronic- Card Activ nenominal de 11 lei, nu?!
O seara frumoasa tuturor, spor la bagaje, drum bun, siii, sa ne vedem cu bine maine :dance:

oli:
Desi am chiulit de la unele evenimente, si sunt din Bucuresti, trebuie sa va precizez ca m-am simtit f bine in compania prietenilor din Singles Camp si Danielei la obiectivele turistice si am mancat copios si bun in istoricele si celebrele restaurante alese. Experienta pe Calea Victoriei a fost minunata. Daniela este un izvor de povesti, impanate cu detalii de picante irezistibile. Mi-ar fi placut sa am asa o profa de istorie.
Am ridicat poalele rochiei si am pasit pe Podul prafuit al Mogosoaiei! Am dat ochelarii de cal jos, al bucuresteanului obosit si stresat, si am ramas inmarmurita de stucatura cladirilor vechi, gradini interioare, ca ele au fost locuite de domnite frumoase, de oameni de stat, ca pe drumuri se inghesuiau calesti de firma, Mita biciclista gonea in pantaloni pe bicicleta sub ochii multimii de barbati care o admirau,  Caragiale bea o bere la Gambrinus, in timp ce se juca noua piesa la Teatrul National-cel de pe locul hotelului Novotel, Carol facea dintr-o tara balcanica un stat european independent, cu cai ferate, institutii, palat, rege.
Am devenit pe nesimtite turist in Bucuresti ghidat de Singles Camp.

oli:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă