Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019

<< < (5/8) > >>

Rami:
Am uitat ceva tare important  :o
Gabi, pe topicul, Unde mergem impreuna, ar trebui sa ne scriem dorinta de a cunoaste sub o indrumare asa profiii :bow: și alte orase din tara

Marian2025:
Buna seara tuturor!
A fost prima mea participare la o astfel de actiune si cu siguranta nu va fi ultima. A fost o experienta inedită, am acumulat foarte multe informatii noi, am vizitat foarte multe obiective si am socializat cu persoanele din cadrul grupului participant la actiune. Desi actiunea s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, am remarcat o coeziune rapidă a  grupului. Iar despre Diana, ghidul nostru, care ne-a insoțit si asigurat toate informatiile necesare, am numai cuvinte de laudă, a fost de exceptie. Drept pentru care ii multumesc. Urmatoarea actiune la care voi participa va fi foarte curand si sper ca si acolo sa intalnesc persoane cel putin de aceiasi calitate.
O seară placuta!

PGabriela:
Corect! Rami :D

livia_vl:
Buna ziua!

Sper ca ati ajuns cu totii bine pe la casele voastre si mai ales pe la slujbele care va asteptau   :yeah:
Vreau sa multumesc organizatoriilor pentru aceasta excursie minunata. Ghdul nostru, Diana a fost super iar ideea de a ne arata Brasovul extraordinara. Nu am stiut cat de frumos si interesant este acest oras desi mai fusesem de cateva ori. Sper ca excursia se va repeta!
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa!

industrialg:
Buna tuturor,

Chiar daca sunt brasoveanca sunt multe lucruri pe care nu le stiam despre orasul meu si pe care Diana ni le-a impartasit cu mare drag. M-am bucurat de aceasta actiune in care am revazut vechi cunostinte si am intalnit persoane noi.

Pa langa pozele puse de Diana in prezentarea actiunii adaug si eu cateva.

Apus de soare pe Tampa

find a chase bank close to me

Centrul vechi vazut de sus, de pe Tampa

Vedere de la una din troitele din Sheii Brasovului

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă