Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sa descoperim Brasovul de Florii, impreuna cu Diana. 20 aprilie 2019

<< < (4/8) > >>

PGabriela:
Servus, Diana
Am primit mailul, am luat la cunostinta.
Ne vedem maine. Drum bun tuturor!

Rami:
Buna dimineata tuturor!
Sunteti gata sa descoperim Brasovul alaturi de Diana? :D
Drum bun tuturor azi sau maine  ;) si sa ne vedem cu bine, sa uitam de tot si de toate, si sa ne bucuram de tot si de toate  :dance:

PGabriela:
O actiune cu multe, multe informatii, cu multa veselie si toleranta. Imi pare rau ca azi e ultima zi si pierd ultimele ore.... dar mijloacele de transport in comun sunt cum sunt :(
Un grup foarte tolerant, vesel si doritor de cunoastere.
Am avut surpriza sa revad persoane cu care am fost în alte acțiuni. A fost un CADOU neasteptat de "Sarbatoarea Floriilor".
Multumesc pt asta! Stiu fetele,"avizatele":)
Pentru viitor sper sa organizați astfel de actiuni si in alte judete. Personal incerc iesiri de acest gen. Am vazut cateva orase deja, dar as vrea cu grup si insotitor la fel de valorosi cum au fost in toate actiunile la care am participat si s-au adunat destul de multe, spre bucuria mea.
Mulțumesc mult Diana pentru suportul acordat, pentru toate informatiile daruite noua si ne revedem peste doua saptamani.
Apropo, ieri vremea ne-a multumit pe toti. Am avut nori, vant, soare, ploaie si ninsoare. La alegere :) cine ce a vrut. :)
Daca doriti pozele facute de mine ma gasiti pe face book: Pustianu Gabriela

loredana71:
Bună seara tuturor,
Au fost 3 zile de vis, pacat ca au trecut asa repede. Brasovul este un oras minunat dar Diana ne-a aratat alta fata a orasului. Mai mult decat obisnuita Piata a Sfatului si Biserica Neagra, pe care le stie toata lumea. Am avut surpriza de a descoperii cartierul Schei care este un oras cu totul diferit de cetatea in sine. Parca intri in alta lume cum treci de poarta Schei. Multe informatii interesante, locatii deosebite, oameni minunati si amintiri frumoase. Diana este ghidul meu preferat, stie o multime de lucruri, are rabdare si este o placere sa faci parte din grupul ei.  :flori:
Multumim pentru un week-end minunat. Vremea a tinut cu noi, dar a trecut prea repede!
Va doresc o saptamana usoara tuturor si sa ne revedem cat mai curand!

Rami:
Buna tuturor!
Imi pare rau ca nu am reusit sa-mi iau ramas bun de la toti  :'(
Drum bun tuturor! :angel:
Gabi si Loredana au dreptate, am trait alaturi de oameni superrr faini, niste zile superrr faine, cu multe informatii, cu multe povesti, cu lectii de istorie si nu numai, cu legende ale locului, cu recompense  :giggle: cu multa voie buna si cu o vreme superrr, poate dupa sufletele noastre  :giggle:
Am reintalnit prieteni vechi, am cunoscut oameni noi!
Dar, toate astea au fost posibile datorita Dianei :applause:
Ea ne-a adunat, ne-a informat, ne-a dadacit  :giggle:
Iti multumesc mult Diana pentru tooot  :flori:
E adevarat ca fiecare dintre noi si-a adus o contributie mai mica sau mai mare  :giggle: la atmosfera acestor zile, dar, Diana, zilele astea, tu ai fost ghidusa, indrumatoarea, prietena noastra  :bow:
Abia astept sa ne revedem in alte acțiuni!
Datorita tie, pot spune ca Brasovul mi-a devenit un loc drag unde as vrea sa revin!  :bow: :flori:
Sanatate multa tuturor si zile frumoase  si cu spor in toate, si sa ne auzim și revedem cu bine! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă