Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (29/74) > >>

capsuna:
Mie nu mi-e rusine, nu vad de ce...
Iar cum ma privesc cei din jur prea putin ma intereseaza, nu vine nimeni la mine acasa nici sa ma ajute la ceva, nici sa imi dea ceva de pomana. Daca mie imi este bine prea putin conteaza!
Si nu uita ca noi n-am trait vremurile nici ale parintilor, nici ale bunicilor....

luciamanta:
Capsaun, cel mai mult conteaza sa te simti tu bine, implinita, iubita, sa simti ca esti importanta pentru el... In mesajele anterioare m-am referit la acele familii nefericite, la sotii care cauta prietenia altor familii  pentru a face schimb de parteneri... M-am referit la faptul ca astazi o femeie e considerata inapoiata daca nu isi insala sotul. Practic conceptul de familie crestina s-a demodat...

luciamanta:
Scuze, capsuna, am scris cu greseli... din cauza vitezei, scuze, din nou

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Duminică, 16 Mai 2010, 17:46 ---
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 16 Mai 2010, 17:16 ---   Observ pe zi ce trece ca familia crestina pierde tot mai mult teren. Cuplurile nu mai isi doresc casatoria, nu mai doresc binecuvntarea Domnului. Casatoria nu mai este privita ca o taina. Iar atunci cand doi oameni se casatoresc, observ ca nu o fac pentru multa vreme. S-au schimbat vremurile sau s-au schimbat oamenii? Tot mai adesea, in supermarket-uri, pe strada, intalnesc cupluri sau chiar soti si sotii, de varste total nepotrivite. El 60, 65 de ani, ea 22, 25 ani. Sunt tot mai numeroase asemenea cupluri. Ce parare aveti?

--- Terminare citat ---
o parere foarte buna. si eu, desi nu am chiar 65 de ani, am fost cuplat cu o tipa de 25. e drept, nu aveam binecuvantarea Domnului :(

--- Terminare citat ---

Nu vreau sa intru prea mult in comentarii, depinde ce iti doresti, Silviu.

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 16 Mai 2010, 17:51 --- Practic conceptul de familie crestina s-a demodat...
--- Terminare citat ---
:'( :'( :'(
--- Citat din: luciamanta ---depinde ce iti doresti, Silviu.
--- Terminare citat ---
pai da catigoric!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă