Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (30/74) > >>

pe_jumate:
ba nu, nu s-a demodat nimic.. atata doar ca fiecare, si femei si barbati, fac cum cred ca le e mai bine.. coexistenta atitudinilor, chiar antagoniste uneori, in fata sau in cautarea provocarilor e cea care a devenit ceva caracteristic epocii noastre, si nu ca o moda ci ca o impletire de tipuri de reactie la astfel de stimuli..

cu toate astea, si cu totul admirabil, un barbat care atunci cand o bruneta focoasa, eventual colega de birou, il invita la o bere in doi intr-o dupa-amiaza de vineri spre o seara lunga de vara, iar el zice cu naturalete: "eu sunt casatorit si imi iubesc nevasta" e ceva din ce in ce mai rar..  ;)

PS am vazut asta cu ochii mei, iar asemenea barbati inca exista!

silviu:

--- Citat din: pe_jumate din Duminică, 16 Mai 2010, 22:07 ---cu toate astea, si cu totul admirabil, un barbat care atunci cand o bruneta focoasa, eventual colega de birou, il invita la o bere in doi intr-o dupa-amiaza de vineri spre o seara lunga de vara, iar el zice cu naturalete: "eu sunt casatorit si imi iubesc nevasta" e ceva din ce in ce mai rar..  ;)
--- Terminare citat ---
hahahaha! bine i-a zis-o! ce bruneta nerusinata >:(

--- Citat din: pe_jumatate ---PS am vazut asta cu ochii mei, iar asemenea barbati inca exista!

--- Terminare citat ---
fa-i o poza! baiatul asta e unicat.

pe_jumate:
@silviu: am poze cu omul asta.. si sunt tare mandra ca l-am cunoscut.. e unul din cei extrem de putini despre care pot spune ca "a sfintit locul"

silviu:
bravo! cum zicea poetul: icoana-ntr-un altar sa-l pui la inchinat.

pe_jumate:
nu.. nu la altar.. in inima ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă