Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
luciamanta:
--- Citat din: capsuna din Duminică, 16 Mai 2010, 17:21 ---Ce are a face credinta in Dumnezeu cu diferentele de varsta dintre doi soti? ???
--- Terminare citat ---
Canaoanele bisericesti interzic diferentele mari de varsta intre doi oameni care doresc sa se casatoreasca.
capsuna:
Si eu m-as marita cu un barbat de 60 de ani daca stiu ca pot dormi linistita de maine. Se numeste ca nu cred in Dumnezeu?
Eu zic ca se numeste ca sunt materialista, ca acesta e un pacat este f adevarat!
capsuna:
Se intampla ca la acest moment sa imi placa un barbat cu 14 ani mai in varsta decat mine, si nu din interes!
Mi se pare stupid sa nu iubesti pe cineva pentru ca e mai in varsta sau mai tanar! :-\
luciamanta:
Capsuna, si eu am iubit si pot spune ca mai iubesc inca un barbat cu 16 ani mai mare decat mine. Eu fiind mereu aproape de biserica, de slujbe, de duhovnicul mi-a fost putin jena sa ma prezint in fata lumii cu prietenul meu. Si totusi m-am prezentat. Parintii mei, duhovnicul meu, colegii nu m-au privit cu ochi buni. Eu nu sunt impotriva diferentelor de varsta atunci cand e vorba de iubire sincera, eu ma intreb, ce se intampla cu familia crestina, autentica, aceea pe care am vazut-o la parintii mei, la bunicii mei...
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 16 Mai 2010, 17:16 --- Observ pe zi ce trece ca familia crestina pierde tot mai mult teren. Cuplurile nu mai isi doresc casatoria, nu mai doresc binecuvntarea Domnului. Casatoria nu mai este privita ca o taina. Iar atunci cand doi oameni se casatoresc, observ ca nu o fac pentru multa vreme. S-au schimbat vremurile sau s-au schimbat oamenii? Tot mai adesea, in supermarket-uri, pe strada, intalnesc cupluri sau chiar soti si sotii, de varste total nepotrivite. El 60, 65 de ani, ea 22, 25 ani. Sunt tot mai numeroase asemenea cupluri. Ce parare aveti?
--- Terminare citat ---
o parere foarte buna. si eu, desi nu am chiar 65 de ani, am fost cuplat cu o tipa de 25. e drept, nu aveam binecuvantarea Domnului :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă