Pai hai sa gindim logic:
-in general nu toate capusele sunt infectate cu Borelie.Boala se transmite doar daca capusa este infectata.Daca este infectata transmiterea nu apare de obicei decit dupa ce capusa infectata a ramas pe loc(adica in piele)timp de >36h.Primul semn -cel mai bun indicator -este eritemul migrator.-de asta te-am intrebat cum a aratat asa zisa urticarie.Apare la 3-32 zile de la muscatura.-deci cred ca la tine este exclus sa te fii muscat ceva la Cozia.Poate te-a muscat inainte de Cozia-daca luam in calcul ca analizele sunt bune.Celelalte simptome-asemanatoare gripei -stare generala proasta ,febra,oboseala-se declanseaza la zile sau saptamini dupa apariria leziunii pe piele.
-faptul ca ai luat totusi 10 zile de Doxicilina e bine,chiar daca recomandarea nu a fost pt o eventuala borelie.Doxi merge pe borelie -durata tratamentului este 10-21 zile in doza de 2x100mg\zi.
Ce ti-as recomanda eu:
-repeta-ti analiza la 1 luna dupa ce ai incheiat tratamentul cu Doxicilina
-daca testul este negativ atunci e ok-
-daca este la fel pozitiv-mergi la un infectionist-este OK-clinica de boli infectiose Cluj-le stiu pe fetele de acolo sunt profesioniste.
Boala nu este contagioasa de la om la om.si nu sunt centre de monitorizare.E adevarat pe net sunt si multe aberatii