Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 253077 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Sanatate
« Răspuns #720 : Luni, 07 Mai 2012, 18:55 »
Ultima gaselnita auzita: nici mierea nu e buna. Cica din cauza veninului pe care albinele il injecteaza in faguri, ca si conservant.
Pana la urma, va trebui sa invatam sa traim cu aer...  :-X

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #721 : Luni, 07 Mai 2012, 18:56 »
Poate ca nici aerul nu este atat de bun, nu mai poti fii sigura de nimic! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #722 : Luni, 07 Mai 2012, 19:57 »
...
Pana la urma, va trebui sa invatam sa traim cu aer...  :-X

de la munte, special ambalat la butelii  :magic:,  ca asta de la mine din cartier miroase a poluare si precis nu e bun  :D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #723 : Marți, 08 Mai 2012, 20:24 »
Ultima gaselnita auzita: nici mierea nu e buna. Cica din cauza veninului pe care albinele il injecteaza in faguri, ca si conservant.
mai rea decat zaharul rafinat nu cred sa fie...asa ca io ii raman fidela pana la proba contrarie  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #724 : Joi, 10 Mai 2012, 00:19 »
interesant filmuletul... si daca e adevarat ?

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

silviu

• Vizitator
« Răspuns #725 : Luni, 14 Mai 2012, 10:47 »
România se lasă de fumat
Numărul fumătorilor de la noi a scăzut considerabil în ultimii opt ani. Statul român încurajează acest lucru prin programe naţionale.

Femeile renunţă mai greu

Reprezentantele sexului feminin se lasă mai greu de ţigări, lucru care are legătură cu motivele diferite pentru care fumează. „Bărbaţii recurg la acest viciu pentru a se simţi bine. Femeile, în schimb, fac asta ca să elimine ceva negativ. De exemplu, ele fumează când sunt singure, când sunt stresate sau supărate. Prin urmare, valoarea psihologică a fumatului este mult mai mare în cazul femeilor, iar acest lucru face renunţarea mai dificilă", potrivit psihologului Bogdana Bursuc, psihoterapeut în cadrul Programului Stop Fumat.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #726 : Luni, 14 Mai 2012, 12:27 »
Statul român încurajează acest lucru prin programe naţionale.
.....

cumva cresterea accizelor la tutun ??  :magic:

silviu

• Vizitator

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #728 : Duminică, 27 Mai 2012, 12:29 »
STUDIU. De ce femeile de azi n-au talia de viespe a celor din anii '50

de ce ma intristezi tu pe mine!!??  :magic:
cum sa renunt eu la masina de spalat, la aspirator si la cuptorul cu microunde ( ups d'asta m-am dar nu conteaza  oO )
sa inventeze domle' pastila pentru o talie ca de viespe si sa nu ne mai trimita la gospodarie  :tickedoff:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #729 : Duminică, 27 Mai 2012, 15:25 »
Ma indoiesc ca asta ar fi motivul principal. Femeile din anii '50 nu "faceau sala" si alte sporturi si totusi...
Un "vinovat" ar mai putea fi si moda hainelor stranse sub sau deasupra buricului (taliei). In anii '50, fetitele purtau de mici rochite cu corset sau centuri in talie stranse pana la limita respiratiei, ceea ce tinea in frau dezvoltarea peste masura a capacitatii stomacului si abdomenului, precum si "lasarea" muschilor abdominali. Azi, este observabil cum, exact la varsta pubertatii si a schimbarii corpului, talia apare la fetite sporadic pe la 10-12 ani, ca pana la 14 sa dispara complet, uneori fiind inlocuita chiar de o burtica sau de "sunci" laterale... deasupra blugilor pe vine.
O alta posibila explicatie ar fi ca necesitatea de a te manifesta androgin, ca femeie, ca sa obtii cel putin acelasi loc pe piata muncii ca barbatii, poate duce si la o "adaptare" de fond, nu numai de forma, in timp, datorita modificarii secretiei de estrogeni si testosteron. Eu vad in jur din ce in ce mai frecvent fete cu conformatie mai mult androgina decat ginoida...  :coolsmiley:

Si fiindca studiul e facut in Marea Britanie, tara cu cele mai mari probleme de alcool si droguri sin Europa, sunt sigura ca femeile britanice din secolul trecut nu faceau "burta de bere"...  :crazy2:
http://www.gandul.info/magazin/efectul-betiilor-in-masa-din-marea-britanie-guvernul-va-impune-un-pret-minim-pe-alcool-9429390?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #730 : Duminică, 27 Mai 2012, 16:55 »
Un "vinovat" ar mai putea fi si moda hainelor stranse sub sau deasupra buricului (taliei). In anii '50, fetitele purtau de mici rochite cu corset sau centuri in talie stranse pana la limita respiratiei, ceea ce tinea in frau dezvoltarea peste masura a capacitatii stomacului si abdomenului, precum si "lasarea" muschilor abdominali. Azi, este observabil cum, exact la varsta pubertatii si a schimbarii corpului, talia apare la fetite sporadic pe la 10-12 ani, ca pana la 14 sa dispara complet, uneori fiind inlocuita chiar de o burtica sau de "sunci" laterale... deasupra blugilor pe vine.

moda corsetului s-a purtat mult timp in urma si nu o consider ceva normal asa cum nu consider normal nici bandajarea picioarelor asiaticelor cu sute de ani in urma pentru a avea picioare mici, acum nu se mai practica si au inceput si ele sa aiba picioare normale ca orice femeie;

probabil ca intradevar daca am purta corset am avea talia de viespe dar mai bine ma bate cineva o saptamana decat sa ma bag intr-un corset din ala; a trebuit o singura data sa port asa ceva , faceam un spectacol la liceu si de atunci am zis ca prefer sa am talia normala decat sa respir pe urechi   :magic:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #731 : Duminică, 27 Mai 2012, 17:58 »
probabil ca intradevar daca am purta corset am avea talia de viespe dar mai bine ma bate cineva o saptamana decat sa ma bag intr-un corset din ala

Am avut asa ceva la rochia de la carnaval... n-am rezistat nici macar pana la premiere.  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #732 : Vineri, 01 Iunie 2012, 11:28 »
Sportul din copilărie clădeşte adulţi puternici
Dacă un copil ar face mişcare măcar o jumătate de oră pe zi, riscul de a suferi de o boală gravă la vârsta adultă, de exemplu diabet, s-ar reduce semnificativ, afirmă specialiştii americani de la Clinica Mayo.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #733 : Vineri, 01 Iunie 2012, 15:20 »
6 pauze ori 10 minute face o ora pe zi... O sa propun la directiune sa nu se mai interzica alergatul pe coridoare.  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #734 : Vineri, 15 Iunie 2012, 10:05 »
Doamna doctor Galina Schatalova despre sistemul de însănătoşire naturală

http://suntsanatos.ro/stil-de-viata/galina-schatalova-tinerete-fara-batranete-cu-hrana-naturala.html