Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
wonderland:
Nu prea cred in retetele miraculoase. Mai ales in capsulele minune care costa o caruta de bani. :crazy2:Dar reteta asta pentru spondiloza chiar mi s-a parut usor de preparat. Poate fi inclusa in categoria - Ce ai de pierdut? Rau nu face... (doar sa nu te atingi prin zona ochilor ;D)
https://secretele.com/2015/09/cum-sa-scapi-de-spondiloza-in-30-de.html
oviarad:
Ei bine vin si eu cu o recomandare , masajul terapeutic , in ce ma priveste am "avut' o discopatee lombara , pentru tratarea careia am facut timp de 6 ani , de doua ori pe an fizioterapie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, am reusit sa scap de ea dupa un masaj terapeutic facut de cineva cu multa experienta in domeniu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,deci pentru durerile de spate , recomand cu placere , un masaj terapeutic mai putin 'placut " dar eficient , cel putin in ce ma priveste , sunt 10 ani de cand nu mai fac fizioterapie si de cand nu mai am probleme . Apropo , ca atentionare , daca incercati aceasta metoda va recomand sa aveti vreo 2-3 zile libere dupa , e cam greu sa va miscati in aceasta perioada , parca v-a batut cineva cu un par pe tot locul :D
wonderland:
cand spui masaj terapeutic, te referi la manevrele alea de dislocare a articulatiilor practicate de osteopati sau chiropracticieni? :faint:
oviarad:
Nu , este un masaj mai dur , nu de relaxare , care dizolva blocajele aparute , ,,, explicatia oferita de masoare a fost cam asa , cand trece prima data cu mainile peste locurile vizate , simte sub degete noduli , ca si cum ar fi niste pietricele sub piele , ei bine acestea trebuie sa dispara si le maseaza pana ce sub degetele ei simte ca trecerea unor graunte de nisip , fara oprelosti , atunci e ok , e nevoie de una sau mai multe sedinte , pe mine a insistat si a fost suficient o sedinta , insa 2 zile m-a durut tot spatele , parca m-a batut cineva cu maiul , dar a avut efect .
Am invatat si eu putin , asa ca daca vor fi doritori :) vreodata , putem incerca .
Era foarte experimantata , toata viata ei doar asta a facut , si din masaj iti putea spune cam cu ce suferi .
wonderland:
Am priceput. Ma debusoleaza orice e prezentat ca fiind...dur :))), dar cred ca e eficient.
Eu cochetez cu ideea de masaj reflexogen.
Si, evident, mi-ar placea sa rezolv neplacerile legate de sanatate asa:blush:
plus cele aduse in atentie, cateva postari mai sus, de almi_gabi (pe care o salut oriunde ar fi acum)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă