Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (188/193) > >>

wonderland:
Multumesc, Krondia. Pana la urma, asa am facut...am mers la Kaufland. Sper sa aiba efectul descris topperul Dormeo achizitionat :strong:

wonderland:

*Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima si vasele de sange, reglementeaza contractiile musculare ale organelor interne, inclusiv ale muschiului cardiac, si sprijina tonusul vascular.

* Fumatorii au, de asemenea, un beneficiu daca mananca putina slanina, datorita faptului ca ea contine seleniu. Acest microelement intareste sistemul imunitar si previne oxidarea in organism. Astfel, pagubele produse de tigari se reduc partial.

* Slanina incetineste si intoxicarea alcoolica, prin acoperirea peretilor stomacului cu grasime si crearea pansamentului gastric, care previne absorbtia rapida de alcool din stomac. Alcoolul trece mai departe in intestin, unde, totusi, va fi absorbit, dar treptat.
Articolul complet: http://www.secretele.com/2016/01/ce-boli-poate-vindeca-slanina-cu-ceapa.html

Punctul 3 mi-a placut maxim - de aceea slanina cu ceapa si palinca sunt...la pachet :) :)

Valentin2016:
           Trebuie sa recunosc ca desi am intrat de cateva ori pe acest forum, nu am accesat niciodata rubrica aceasta si gasesc utile multe din cele scrise..Desi nu mai este actual subiectul referitot la spate din cate am descoperit saltele cu memory foam nu sunt bune , deoarece vara acest memory foam are tendinta de a se incinge...se incalzeste...am avut si topper si de asemenea vara se incingea ...ulterior, am gasit o saltea pe arcuri individuale, asa zisele spring pockets si practic nu simti ca stai pe pat.
             Dar dincolo de orice deoarece traim intr o tara foarte foarte variata statiunile sunt cele mai bune si pot spune desi nu stiu daca este bine sa scriu aici,  la Sovata au fost cele mai bune rezultate...Dupa o saptamana pleci de acolo cu un spate flexibil si poti spune chiar ca e nou, deoarece in cadrul tratamentului se ocupa si acorda atentie....Si daca doi ani la rand sau eu stiu regulat se merge nu vor mai exista probleme niciodata.Spatele devine usor si flexibil.
           Este buna rubrica...Multumesc si evident, sanatate va doresc.

wonderland:
Da, Valentin... Desi scopul principal al forumului este de a asigura demersurile organizatorice, schimbul de informatii si impresii pe marginea excursiei, el are si sectiuni de socializare  si comunicare online pe diferite teme.  Subiecte generale, Articolele noastre...
Ma bucur ca le-ai descoperit.

Cat despre recomandarile tale, sunt mai mult decat binevenite. Subscriu si eu la Sovata. O bijuterie de loc, de care sunt indragostita. Pentru frumusete, cat si pentru efectele balneo-fizio-terapiei :)

Topperul meu umple spatiul de depozitare.  Nu m-am obisnuit cu el. E drept ca nici n-am incercat suficient. Mai ales ca cica miscarea si relaxarea sunt leacul potrivit pentru mine :) :) :)

wonderland:
Pe langa doctorii recomandati de almi_gabi mai sus, cred ca merita sa profitam din plin si de antibioticele naturale. Sunt frumoase, gustoase si se elibereaza fara reteta medicala :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă