Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (187/193) > >>

Rentzi:
N-are... decat daca e prea putin sau prea acru...
Ma gandeam ca o tuica (fiarta) parca merge mai bine cu o slana si ceapa... mai ales pe frigul asta...  :D

wonderland:
a fost suficient, dulce-aromat - adormitor.

almi_gabi:

As adauga la toate acestea si buna dispozitie !  :)

wonderland:
Stiu ca lumea se pregateste de sarbatori.  Si eu. Dar, printre picaturi, caut o solutie pentru sanatatea spatelui si a...somnului :). M-am gandit sa-mi iau un topper. Ca de obicei, reclama mai multe te incurca decat te descurca.
Oscilez intre doua tipuri (va spun si caracteristicile, desi pe mine nu m-au ajutat sa inteleg diferentele)

1.  topper Dormeo
4 cm în?l?ime total?, nucleu Ecocell ?i spum? vâscoelastic? încorporat? în hus?;
3 zone de confort;
Protec?ie CleanEffect împotriva acarienilor ?i bacteriilor;
Sistem AirX pe p?r?ile laterale, pentru o aerisire mai bun?;
Puncte anti-alunecare pe spate.
1. topper TED. ( Structura din spuma elastica si spuma cu memorie tratata cu capsule Cool Gel ajuta la reducerea presiunii in punctele de sustinere a corpului in timpul somnului si aseaza coloana intr-o pozitie naturala. Particulele din gel racoritor asigura un confort termic pe tot parcursul somnului. In plus, husa este prevazuta cu o mesa 3D pentru o ventilatie imbunatatita. Husa are sistem anti-alunecare si fermoar. Este lavabila la 30 grade Celsius.
Am gasit pareri pro si contra despre fiecare. Chiar contra rau, la Dormeo.  Asa ca, pentru a-mi face decizia si mai grea  :slap:, va mai rog si voi sa-mi spuneti parerea voastra.

Preturile sunt comparabile, deci m-ar ajuta o parere legata de caracteristici, rezistenta, usurinta in intretinere etc.
Multumesc.

krondia:
Mama are un topper Dormeo si e multumita, eu de la Dormeo am o pilota si o perna si daca ar fi tot aceasta marca as lua. Ar fi bine daca ai putea sa vezi produsul inainte ca sa iti faci o idee exacta, produsele Dormeo se mai gasesc la Kaufland.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă