Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
micaela:
--- Citat din: iulia Coros din Marți, 20 Noiembrie 2012, 14:09 --- Sper sa va fie de folos; am ales varianta pdf pentru a usura cautarea.......
--- Terminare citat ---
Ia te uita... nu stiam ca se pot atasa pdf-uri. :)
Lili Zamfirescu:
Odata ajuns in stomac sucul de lamaie isi schimba pH-ul datorita digestiei si devine alcalin- asta-i o "ciudatenie" a reactiei dintre acidul citric si acidul gastric. Acidul citric- fiind un acid slab- reduce PH-ul sucului gastric.....Si in cel mai bun caz ar combate foamea...nu foametea. Parere de chimist....Caro, de cand zici ca nu poti fara ceaiu' ala? Ca la Sibiel tareeeeee mergea cafeaua!!!
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:37 ---Odata ajuns in stomac sucul de lamaie isi schimba pH-ul datorita digestiei si devine alcalin- asta-i o "ciudatenie" a reactiei dintre acidul citric si acidul gastric. Acidul citric- fiind un acid slab- reduce PH-ul sucului gastric.....Si in cel mai bun caz ar combate foamea...nu foametea. Parere de chimist....Caro, de cand zici ca nu poti fara ceaiu' ala? Ca la Sibiel tareeeeee mergea cafeaua!!!
--- Terminare citat ---
da.....mea culpa!
desi am recitit articolul postat, asta mi-a scapat. ce sa fac, nu am atins inca perfectiunea :giggle: :magic:
Lili Zamfirescu:
........ :)uite d'aia ma feresc de copy-paste!!!! ;)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Marți, 20 Noiembrie 2012, 16:43 ---Nu stiam de ce e bine, da' stiu ca eu nu pot incepe ziua fara ceaiul meu neindulcit cu multa lamaie... ;)
--- Terminare citat ---
Caroline, eu beau in fiecare dimineata aceasta limonada calda, dar ii pun si 1 lingurita de miere. merge super in anotimpul rece, vara nu prea...la mine cel putin. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă