Aici se discuta > Subiecte generale
Sanatate
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:53 ---........ :)uite d'aia ma feresc de copy-paste!!!! ;)
--- Terminare citat ---
eu nu ;D
Caroline:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:37 ---Caro, de cand zici ca nu poti fara ceaiu' ala? Ca la Sibiel tareeeeee mergea cafeaua!!!
--- Terminare citat ---
De vreo 3 ani, adica de cand sunt single la micul dejun. :giggle: Da' pentru o cafea facuta de tine, renunt oricand! :thumbup:
Nicoleta Bucuresti:
Nu sunt adepta tratarii unei raceli cu pastile, cand exista alte metode la indemana, dar daca ...
Am vrut sa-mi iau si eu niste Nurofen. Din reflex.
Dana spune ca a auzit de Ibusinus, care este mai ieftin decat Nurofenul si are aceeasi compozitie.
Rog un prieten sa-mi ia si mie un Ibusinus si caut pe acasa o cutie de Nurofen.
Le compar.
Ceea ce am vazut eu pe ele vedeti si voi in poza de mai jos.
Si atunci ma apuc putin de cautat pe net. Ajung la concluzia ca Nurofenul este facut in UK iar Ibusinus este produs in Romania.
Compozitia este aceeasi.
Si atunci de ce sa dam de 3 ori mai mult pe Nurofen?
Numai pentru ca vedem reclame la TV cu el?
Eu zic sa treceti pe Ibusinus, este acelasi lucru, dar mai ieftin.
Si da, nu are reclame la TV.
dadus:
Nurofenul -este produsul original,pe cand celalalt este un generic.Intotdeauna produsul original este mai bun.Genericele de multe ori nu au aceeasi eficienta pentru ca in general substanta de baza nu este chiar atat de pura ,dozajul acesteia nu este chiar OK.
Caroline:
Datorita unei prietene farmaciste, eu am descoperit altceva: exista Reuprofen! Este acelasi lucru ca si Nurofen, dar pentru ca nu platiti firma, este 7.58 lei cutia de 30 de tablete. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă