Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei in Marginimea Sibiului. Editia VIII. 13 - 15 septembrie 2019

<< < (4/10) > >>

DB-01-VIN:
 Tgv.e la 65 km.de Buc (deci aproape). Daca nu se strang destui doritori pe lista pt.microbuz, iau masina mai incapatoare, voi putea lua 4 persoane plus bagaje. Nu e o probl.sa vin acolo sa va  iau...
 Sau poti lua un maxi taxi spre Tgv (ca sa nu vin eu acolo sa te iau).Te astept la statia lor, este ieftin, face aprox.1 ora, pleaca la fiecare 30 min.spre Tgv de la autogata IDM.

Rodica_I:
Unde sunt vremurile in care abia gaseai un loc la transport din Bucuresti... :-\
Se pare ca va trebui sa mergem pe jos  :)
Badea Cartan a mers pe jos pana la Roma.....   :giggle:

Flo76:
Buna seara ma am inscris si eu la evenimentul  sarbatoarea toamnei si doresc sa mantionez ca as dori sa plec cu masina din Brasov catre Sibiu daca daca este cineva interesat mi ar face placere sa calatorim inpreuna.

DB-01-VIN:
Rodica & co., eu zic ca daca va mobilizati si plecati pe jos de a azi, pe 13 sunteti la destinatie  :thumbup: Doar sa ma anuntati ca vin si eu in mâini binenteles pana acolo (sunt totus si dansator acrobat  :offtopic:). Facem "jonctiunea" pe traseu, o sa fie fun :yeah:
Daca totusi nu se strang destui pt.microbuz, imi mentin oferta: pot lua 4 pers.in masina mea si daca nu vreti sa va simtiti datori prea mult mie, vă astept în Tgv.pe 13 dimineata. Incepand cu ora 6 sau 6.30 sunt maxi taxiuri din 30 in 30 min.spre Targoviste, 15 lei biletul, aprox.1 ora dureaza. Va astept la statia lor si de acolo plecam direct spre destinatie. Prefer orice varianta, sunt satul de drumuri facute singur in masina, prefer compania si dialogurile mai ales cu oameni trecuti prin viață cu care am ce discuta.

Rodica_I:
 ;D ;D am retinut , multumim  ;) cam greu cu plecarea anticipata ...
Caut opinci pentru drumetie :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă